Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Евгени Минчев и Нешка Робева КАДЪР: Инстаграм/evgeniminchevstar
Евгени Минчев и Нешка Робева КАДЪР: Инстаграм/evgeniminchevstar

Пиарът Евгени Минчев е бил на гости на вилата на легендарната треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева. За това се похвали самият той в публикация в инстаграм профила си. 

Лордът е ял боб, приготвен лично от Робева със зеленчуци от градината ѝ. Споделя, че приятелството им е от 30 години, а сред темите за разговор е била и петричката пророчица Ванга. 

КАДЪР: Инстаграм/evgeniminchevstar
КАДЪР: Инстаграм/evgeniminchevstar

"На гости на една легенда.

Гостувам на Нешка Робева в къщата и извън София. Грандамата на българската художествена гимнастика и национална гордост, ме нагости с готвен от нея боб и произведени от нея зеленчуци. Говорим си за всичко, приятели сме повече от 30 години.

В темите ни са баба Ванга, Светлин Русев, а внучката и Рада е едно прекрасно дете, което се занимава с музика.

Погалвам кучетата, за които тя се грижи ревностно, разглеждаме заедно оранжерията и цветята и. Катерим кози пътеки.

Нешка е пъргава и свежа, разказва ми за записките от живота си.

Нешка, скъпа, време е за книга", пише Минчев в публикацията си. 

Минчев подкрепи хомофобските поправки в училищния закон. Той публикува във фейсбук своя снимка с лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов в Народното събрание. Евгени Минчев беше на комисията за младежта и спорта в парламента.

Изявата на Минчев в парламентарната комисия идва само дни, след като той публикува снимка с руската посланичка Елеонора Митрофанова. 

Парламентът одобри промени в Закона за училищното и предучилищното образование, които предложи партията на Костадин Костадинов. Беше забранена пропагандата на "нетрадиционна сексуална ориентация" в учебните заведения. Народните представители одобриха тази забрана светкавично - на две четения в рамките на едно заседание. Текстът предвижда забрана както за пряко, така и за косвено популяризиране. Бе въведена и дефиниция какво е нетрадиционна сексуална ориентация, която всъщност цитира написаното в "Уикипедия".