Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ПЕТЪР ВИТАНОВ
СНИМКА: ФЕЙСБУК
ПЕТЪР ВИТАНОВ СНИМКА: ФЕЙСБУК

Ако БСП участва съвмествно в управление с ГЕРБ след изборите, това ще е последният път, който БСП влиза в парламента, казва бившият евродепутат

Корнелия Нинова мина като ураган през лявото пространство и не остави и тревичка. Не гласувах за нейното изключване, защото да изхвърлиш един човек не решаваш проблем. Когато ме изключиха не спах един месец. Изключването види до още по-голямо разделение.

Това коментира в ефира на "Тази сутрин" по БТВ бившият евродепутат Петър Витанов.

По думите му той е редови член и битката за депутати в БСБ вече не е неговата битка.

"По устав Нинова няма право да бъде депутат повече, защото е била 12 години. Би следвало да има ново бъдеще без нея и нова страница, тя даде своя "принос" за БСП.", коментира той.

"Трябва да се говори за лявото и не е без значение каква политика се предлага. Лявото трябва да бъде екологично, да говори за образованието, за солидарност", допълни още той.

Доста години в БСП влизат само водачите, ако Нинова има съмнения в тях, защо ги е предлагала. Раздялата е защото някой е оспорил нейното лидерство, посочи Витанов.

По думите му на предстоящите избори борбата ще бъде за всеки глас.

"Ако БСП участва съвмествно в управление с ГЕРБ след изборите, това ще е последният път, който БСП влиза в парламента", смята още Витанов.