Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Алекс Раева с Любомир на морето 
СНИМКИ: ИНСТАГРАМ
Алекс Раева с Любомир на морето СНИМКИ: ИНСТАГРАМ

Красивата певица и Любомир Палаханов са заедно от години, имат и момиченце

Имам нещо да ви казвам - с този загадъчен текст, придружен от кратко видео в социалните мрежи, Алекс Раева обяви щастливата новина, че се е сгодила за партньора си Любомир Палаханов.

Красивата актриса и певица, много известна и като тв водеща, публикува клипче в инстаграм профила си, на което първо показва кадри от морето, а след това снима и годежния си пръстен. На видеото се вижда и вълнението в очите на Раева.

Повече от седмица двойката е заедно с певеца Орлин Горанов и жена му Валя на почивка, като обикалят плажовете с лодка. 

Алекс Раева показа годежния си пръстен на стори в инстаграм.
Алекс Раева показа годежния си пръстен на стори в инстаграм.

Впрочем съвсем не е случайно, че точно навътре в морето Палаханов предлага брак на любимата си. Там е мястото, където се запознават, а това се случва покрай Орлин Горанов.

Преди време актрисата и Валя, с която са близки приятелки, решават ваканциите им да са на лодка. Така с голяма компания почти всяко лято плават някъде и се гмуркат. На поредното пътешествие Горанов води и приятеля си Любомир. Новият човек в компанията поглежда Алекс и това е достатъчно да се влюбят и оттогава да не се разделят.

Двойката вече има и възхитително момиченце - Лия се ражда през 2019 г. Певицата кръщава първородното си дете на баща си - актьора Илия Раев, когото загуби през 2017 г. Дълго време, след като тв водещата роди, тя не разкриваше кой е таткото. Любомир Палаханов има бизнес в Благоевград и често се налага на двойката да пътува дотам.

Това ще е първи брак за Алекс Раева, докато за годеника ѝ - втори.