Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Светлана Гущерова СНИМКА: Инстаграм/svetlanagushterova
Светлана Гущерова СНИМКА: Инстаграм/svetlanagushterova

Плеймейтката Светлана Гущерова отправи нови обвинения към бившия бореца Кирил Терзиев. Съпругата на  Християн Гущеров пусна снимка на скалпа си. На нея се вижда, че от него липсва цял кичур коса. В друго стори плеймейтката публикува и видео от скандала между двама.

На него се  вижда как Терзиев и Гущерова разговарят, а след секунди борецът се пресяга през прозореца на колата. Хваща Светлана Гущерова за бретона и с дръпването я удря във вратата. 

Вчера Софийската района прокуратура повдигна обвинение срещу бившия борец Кирил Терзиев за закана с убийство и му наложи мярка "подписка".

Преди дни Гущерова се оплака в Инстаграм, че е пребита посред бял ден в София от шампиона по борба Кирил Терзиев. Тя бе категорична, че Терзиев е избил зъбите й пред очите на трите й деца - Криси, Ани и Доби.

"С голям замах ме хваща за бретона и три пъти ми удря главата в прозореца, който аз съм спуснала. Предните два зъба ми паднаха, имам огромен кичур, който ми падна от косата... Децата започнаха да крещят и да викат: мамо, мамо, мамо...", разкри плеймейтката.

Гущерова разказва, че веднага започнала да свири с клаксон, надявайки се някой да дойде. След това извикала линейка и си извадила медицинско. По думите ѝ, нападението е заснето от охранителни камери, а записите от тях са предадени на полицията.

"Децата са ми под много голям стрес. Едното е на 2, другото на 3, а най-голямото на 5 години. Когато се прибрахме и оставихме децата на майка ми, тя не е могла да заспи цяла нощ", разказва още Гущерова.

Бившият борец е познат на семейството, но от година не поддържат връзка. Известният модел отхвърля версията нападението да е свързано с неизяснени финансови отношения:

"Имаше нападение над съпруга ми преди три месеца. Зашлеви му шамар и му беше откраднал телефона. Ако някой дължи на някого пари, това ли е начинът да оскубеш жена и да я удариш в колата пред три деца. Хипотетично, но то не е така."

Срещу Терзиев са подавани няколко жалби в полицията, но без резултат, твърди още Гущерова:

"Всичко е било скъсвано. Той ми се обажда нагло и казва: ти сега си била в 4-то РПУ, пускала си жалба, знаеш ли, че са мои хора и всичко ти е скъсано. Около три-четири жалби съм пускала. Нито една не е била погледната. Постоянен тормоз, с дни звъни да ме заплашва. От къде да знам, че утре някой някъде няма да ме застрелят, вчера пак най-нагло ме следяха."

Пред репортер на "24 часа" Кирил Терзиев отрече обвинения на плеймейтката.

"Не съм докосвал Светлана Гущерова. Опита се да ме наплюе през прозореца на колата и се удари в него", обясни олимпийският ни медалист в борбата Кирил Терзиев.