Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

АТАНАС ЗАФИРОВ
АТАНАС ЗАФИРОВ

В контекста на общото разпадане на държавността и безвремие, което е обхванало страната, изумен съм от начина, по който си комуникират държава и общински власти. Това показва определени дефицити не само в отношението, но в организацията и функционирането на държавата. Това е голяма човешка трагедия. Този коментар направи изпълняващият функцията на председател на БСП Атанас Зафиров по Би Ти Ви за взривовете в складове за фойерверки снощи в Елин Пелин. 

По думите му шансовете за реализацията на третия мандат намаляват драстично. Който и да получи третия мандат, тук по-скоро говорим за морални категории. Представяте ли си политиците да отидат да правят избори в Елин Пелин, попита Зафиров. Според него обаче неща, които ни обединяват има достатъчно много. 

Да не вадим на преден план абревиатури, а държавен интерес. Искаме разговор с всички, заявили сме го. Говорим за реално ляво обединение. Който в момента откаже участие в този процес, той просто оставя в историята, допълни Атанас Зафиров.

И обясни, че в момента той изпълнява функцията на председател на БСП, въпреки че в регистъра все още е вписано името на Корнелия Нинова. 

Аз, за разлика от г-жа Нинова, не коментирам изпълнението на нашите партийни органи, обясни още той.