Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Двамата почиват в Слънчев бряг 
Снимка: инстаграм Мартин Трайков
Двамата почиват в Слънчев бряг Снимка: инстаграм Мартин Трайков

Голямата дъщеря на Христо Стоичков - Михаела, се омъжи тайно за своя любим Мартин Трайков, но засега и двамата не публикуват снимки от тържеството. В социалните мрежи Мика се прекръсти на Михаела Стоичкова-Трайкова.

На подписването са присъствали само близките на влюбените, а самата сватба ще бъде "по-нататък", по думи на двойката.

За тържеството днес подсказа единствено снимка на Мартин в неговия инстаграм. На нея той е на плажа в Слънчев бряг, а на ръката му има брачна халка.

"Съпруг сладък мой", коментира многозначително Мика под снимката. Михаела също се тагна от плажа на Слънчака.

За предстоящата сватба тя загатна на 1 юли. "Когато осъзнаеш, че искаш да прекараш остатъка от живота си с някого, искаш остатъкът от живота ти да започне възможно най-скоро! 19 дни" - написа тогава Мика, като добави емотикони на булка, сърчице и младоженец. Така тя разкри, че сватбата ще бъде 19 дни по-късно.

Мартин Трайков е архитект. За него този брак също е втори. През 2016 г. Мика Стоичкова се омъжи във Флорида за турчина Айкут, но три години по-късно се разделиха. Те имат дъщеричка на име Миа, която е на 7 години. Мартин Трайков също има едно дете от първия си брак.

Стоичкова и Мартин са заедно повече от година. Той е с 2 години по-млад от нея. Михаела вече навърши 36 на 10 юли.

Обвързването с Мартин обаче не е единственият радостен повод за голямата дъщеря на Стоичков. Според слухове Мика очаква и бебе от Трайков. Самата тя обаче още нито е потвърдила, нито е отрекла слуховете. А обикновено го прави. Преди месеци се появиха информации, че чака дете, но още на следващия ден Мика даде ясно да се разбере, че не тя, а сестра й Христина е бременна.

"Объркали сте сестрата", каза тогава голямата дъщеря на Стоичков.

Преди да се залюби с Мартин Михаела беше със собственика на рекламна агенция Йордан Георгиев, който бе значително по-млад от нея. Двамата обаче изкараха заедно едва само няколко месеца, въпреки че Мика твърдеше, че това е правилният човек и дори е готова да роди от него братче на дъщеря си Миа. Това бе първото сериозно гадже, което Стоичкова показва след раздялата с бащата на дъщеря си Айкут.

Иначе първата публична връзка на Мика бе с популярния днес актьор Иво Аръков. Още докато не бе толкова известен, настоящата звезда от "Капките" и редица сериали, имаше бурна любов с дъщерята на Христо Стоичков. Любовта им приключи драматично, а именно след края й Мика стегна куфарите за САЩ. Наскоро в интервю Аръков говори за финала на отношенията им.

"Казваха й, че съм сутеньор, дилър, че се интересувам само от парите на баща й. Сринаха я нападките и клюките, тя плачеше всеки ден, изтормози се", сподели Аръков пред "България Днес".

Мартин вече е съпруг на дъщерята на Камата
Снимка: инстаграм Мартин Трайков
Мартин вече е съпруг на дъщерята на Камата Снимка: инстаграм Мартин Трайков

Мика е милионерка, но не спира да работи

Замени професионалната футболна лига с брокерство

От няколко месеца Мика Стоичкова има ново амплоа. Голямата щерка на Камата е брокер на луксозни недвижими имоти.

Че е в тази сфера, разкри самата Мика преди няколко месеца. В профила й в социалната мрежа редовно споделя обяви на тузарски къща и апартаменти, които тя продава.

Паралелно с това Михаела помага в развитието на бранда му на татко си, като бе основна действаща сила и около създаването на залата на славата. Има и собствена марка водка. Преди четири години тя започна да развива и собствен бранд отлежала гроздова ракия.

Стоичкова доскоро бе и директор в Българската професионална футболна лига, но напусна. Мика отговаряше за за комуникациите и стратегическите международни взаимоотношения в ПФЛ. През 2022 година тя бе поканена в лигата лично от президента й Атанас Караиванов.