Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Станислав Анастасов
Станислав Анастасов

"Двама от младежкото ДПС обикалят страната, пратени от тримата дерибеи - Рамадан Аталай, Джевдет Чакъров и Джейхан Ибрямов, и обясняват, че вече имали уговорка с Васил Божков. Младежите са обикаляли в Пловдивско и Хасковско". Това обяви Станислав Анастасов, който е зам.-лидер на ДПС и е от групата на Делян Пеевски.

"От групичката ДПС-дерибеи виждаме езика на омразата. Там се лее език на омразата", каза още Анастасов, който през цялото време наричаше своите доскорошни колеги от ПГ дерибеи.  

"Дотам стигнаха, че Илхан Кючук накара бивш свой сътрудник да напише пост срещу мен и да ме обвини във фашизъм", оплака се Анастасов.

"Отношенията между д-р Доган и г-н Пеевски са между тях, разговорът между тях е личен", обясни още Анастасов. И добави, че не питал и не се бъркал. 

Според него "Рамадан Аталай имал лична фиксация към определени хора, защото имал скрит бизнес, за който щели да изкарат факти скоро". Затова Аталай  "водел заедно с другите дерибеи тази война с ДПС".

"Дерибеите пишат писма, пишат декларации, които да създадат изкуствен конфликт", смята Анастасов. Той не разпознавал в писмото, с което беше поискана оставката на Делян Пеевски, както и неговата, стила на Ахмед Доган. 

"Дерибеите ни искат оставките, дерибеите се крият зад д-р Доган и го използват като жив щит. Тези хора имат ясна цел, за да си спасят бизнеса", каза Анастасов.

 По думите му "голям енергиен и застрахователен бос също стоял зад този скандал", той също бил  "замесен в изкуствения конфликт между г-н Пеевски и дерибеите. "Този бос е свързан с дерибеите", каза още той.