Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Владимир Кисьов
Владимир Кисьов

Ако няма и за следващите избори предварителни разговори кой с кого ще управлява, по-добре да не ходим на избори, защото ще остане да дискутирате само с кандидатите, няма да има избиратели. Това заяви бившият зам.-министър на външните работи Владимир Кисьов.

24-те независими депутати от ДПС няма да подкрепят втория мандат, прогнозира Кисьов пред "Нова нюз".

Мисля, че няма да има подкрепа, по-скоро трябва да се направят всякакви усилия да се не разпада ДПС, защото това ще бъде пагубно и за двете фракции. Нито ДПС ще постигне за в бъдеще резултатите от следващите избори. Ако започне някаква война, тя ще бъде мощна икономическа и политическа, ще засегне и другите партии, не само ДПС, отговори той на въпрос ще подкрепят ли отлъчените от ДПС депутати кабинет с втория мандат. За това вече намекна председателят на движението Джевдет Чакъров, който също бе изключен от парламентарната група в четвъртък.

Според него е странно защо партиите на са подкрепили поне Росен Желязков за премиер, макар и да не гласуват за правителството. Описа го като един от малкото интелигентни хора в 50-ото народно събрание.

Със сигурност отиваме на избори, което е един от лошите варианти за България. През последните години България не само че не прави нови стъпки за напредък, но и отстъпва от постигнатото, прогнозира още той.

"Чудовищна е човешката тъпота, която в момента цари в Народното събрание", каза бившият шеф на Столичния общински съвет за споровете по приемането на еврото и евро-атлантическата ориентация на страната. И попита: "Ако не сме в НАТО, къде да сме?".