Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Станислав Анастасов Кадър: bTV
Станислав Анастасов Кадър: bTV

Станислав Анастасов, който е един от функционерите на ДПС, призован от Ахмед Доган да подаде оставката си, заяви, че в писмото разпознава езика на Рамадан Аталай, а не този на Доган.

„Доган не е допускал да се разиграва етническата карта, а сега гледаме как се прилага основно тя. Първо беше мрънкане под сурдинка, че българчета и помачета ни взимат партията. Чух го когато триото Чакъров, Ибрямов и Аталай решиха, че някой им взима тяхната лична партия", каза Анастасов пред bTV.

Той допълни, че членове на ДПС продължават да бъдат заплашвани да променят позициите си и отправи директни обвинения към Рамадан Аталай.

„Днес съм го хванал как звъни на кадри на ДПС да ги заплашва, че ще ги уволнят ако не си сменят позицията на желаната от него. Това са ретро мутренски заплахи", каза Анастасов.

„Още ми е трудно да проумея, че Ахмед Доган позволява такова нещо да се случва. Това е против философията на българския етнически модел, който Доган представи в България", каза още той.

И Анастасов разказа за съществуването на документи, подписани от Асен Василев, Кирил Петков и Надежда Йорданова в качеството им на министри, в които се посочва, че няма данни за корупция за Делян Пеевски. „Мисля, че Асен Василев е последният, който може да бъде заподозрян, че харесва Делян Пеевски. Тук става дума за факти", каза Анастасов.