Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Коцето Калки Кадър: Нова
Коцето Калки Кадър: Нова

Костадин Георгиев, по известен като Коцето Калки, е музикант, орисан и да се грижи за красивите усмивки на пациентите си.

„Много пъти се опитвах да се откажа от стоматологията", признава Калки. Музиката, театърът и медицината обаче започнали да вървят ръка за ръка в живота му. „Все пак музиката е най-близо до сърцето ми", не крие стоматологът по професия.

„Роден съм на „Волгоград" 10 в центъра на София. Тогава булевардът не носеше името „Васил Левски". Дворът, в който съм израснал, бяха бившите конюшни на царя. Имаше огромна въртележка, която беше останала от войната. Тя ме зарази с идеята да стана космонавт. Моят баща беше бивш пилот от ВВС. Няколко пъти е возил Юри Гагарин със своя самолет в България, дори се бяха сприятелили", спомня си Калки. По няколко часа на ден тренирал на въртележката. Артистът споделя, че от малък мечтаел и да се изявява в телевизията.

С красивата си съпруга Костадин Георгиев се запознал по време на... катастрофа. Той се впечатлил от характера на мъжко момиче, който тя проявила, пише NOVA.