Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Станка Желева, дъщеря на Желю Желев
Станка Желева, дъщеря на Желю Желев

"Крадецът вика дръжте крадеца. Със сигурност не съм платен протестиращ. Явно Костадин Костадинов прави всичко за пари. Изобщо партиите, които си плащат за подкрепа, не могат да си представят, че има хора, които безплатно могат да отдадат подкрепа към друга партия".

Това каза художничката Станка Желева, дъщеря на президента Желю Желев (1990-1997) по Нова Телевизия. По този начин Желева отвърна на лидера на партия "Възраждане" Костадин Костадинов, който нарече "платени" протестиращите в подкрепа на отстранения председател на Народното събрание Никола Минчев от парламентарната трибуна и призова за премахване на тази "фашистка измет". Една от тях бе и Станка Желева. 

"Изключително гневна съм. Смятам, че това, което се случва в момента, е скандaлно. Заложници сме на едни хора, които работят задкулисно и изпълняват интересите на КГБ, с които отдавна са свързани. Смятам, че има хора от ДС, които продължават да изпълняват заповедите от Кремъл. Всичко случващо се днес е много показателно. 32 години златната акция на КГБ е ДПС. Тази, която разрушава цялата политическа система. Докато има ДПС, ще има националисти", каза Станка Желева.

Дъщерята на Желю Желев разкритикува и президента Румен Радев.

"Това е един военен, свикнал да изпълнява заповеди. Прави това, което са му наредили. Поставена фигура от цялото задкулисие, което се активира в даден момент. Той подкрепя абсолютно руските интереси, мафията и идеята България да излезе от Европа", заяви Желева.