Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Борислав Гуцанов СНИМКА: Велислав Николов
Борислав Гуцанов СНИМКА: Велислав Николов

Председателят на парламентарната група на БСП Борислав Гуцанов смята за несериозно освобождаването на Антон Славчев като председател на Антикорупционната комисия Гуцанов в оставащите едва три работни дни на парламента.

"Сериозно ли е едно изчерпано Народно събрание да взима подобни решения? Още повече, че сглобката между ГЕРБ и ПП-ДБ беше факт една година и те не направиха никакви действия по тази тема, а сега се замерват в последните работни дни. За нас е изчерпан този 50-и парламент", посочи народният представител минути преди дебатът по темата да започне в пленарната зала.

"Това е поредното НС, което не свърши нищо за държавата и за жалост не бяха чути призивите на БСП да се работи за Република България, а не за чужди интереси", каза Гуцанов.

"ДАНС по най-бързия начин трябва да направи разследване по установяване на всички факти и обстоятелства. Не може България да бъде замесвана в подобни действия", заяви той по повод появилите се информации за българска следа покрай взривовете на пейджъри в Ливан.