Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

DJ Marten СНИМКА: Фейсбук/ Marten Roberto
DJ Marten СНИМКА: Фейсбук/ Marten Roberto

"А понеже имаше и отделни хора, които изглежда са повярвали на лицемерните лъжи на DJ Нам-кой-си от Павликени, че бил имал "принципи" и се бил "борел" срещу чалгата, та затова не бил пуснал песента, искана от Джокович, ето ви "принципите" му и "борбата" му". 

Това написа във фейсбук профила си Борислав Цеков - преподавател по конституционно право и новият собственик на "Галъп интернешънъл". Цеков пусна и видео на DJ Marten като конферансие на  концерт на попфолк певицата Андреа. 

Името на диджея стана популярно след мача на Новак Джокович с Григор Димитров в София. Накрая на мача Джокович поиска от DJ Marten да му пусне песента "Луда по тебе" на Камелия, но той отказа. Ноле запя сам песента, а публиката му пригласяше. 

След мача се разрази дебат в социалните мрежи между дали диджеят е постъпил правилно, като е отказал на Джокович да пусне въпросната песен. Самият DJ Marten коментира случката: 

"Това са неща, с които аз се боря и за които работя вече доста дълго време. Изненадах се, че хората имат толкова много свободно време да пишат".

Ето какво още пише Борислав Цеков: 

А понеже имаше и отделни хора, които изглежда са повярвали на лицемерните лъжи на DJ Нам-кой-си от Павликени, че бил имал "принципи" и се бил "борел" срещу чалгата, та затова не бил пуснал песента, искана от Джокович, ето ви "принципите" му и "борбата" му. Вижте го като конференсие на най-мазната чалгаджийка - Андреа. Чуйте суперлативите, които ръси за чалгата. И заедно с това цели 3 години се е "борил" срещу чалгата, като част от екипа на гуруто на чалгарията и архитект на опростачаването на нацията Слави Трифонов. Големи "принципи", голяма "борба" се води.

Видеото вече има хиляди споделяния, а в социалните мрежи се появи и снимка на DJ Marten със Слави Трифонов.

DJ Marten със Слави Трифонов СНИМКА: Фейсбук
DJ Marten със Слави Трифонов СНИМКА: Фейсбук

А понеже имаше и отделни хора, които изглежда са повярвали на лицемерните лъжи на DJ Нам-кой-си от Павликени, че бил имал "принципи" и се бил "борел" срещу чалгата, та затова не бил пуснал песента, искана от Джокович, ето ви "принципите" му и "борбата" му. Вижте го като конференсие на най-мазната чалгаджийка - Андреа. Чуйте суперлативите, които ръси за чалгата. И заедно с това цели 3 години се е "борил" срещу чалгата, като част от екипа на гуруто на чалгарията и архитект на опростачаването на нацията Слави Трифонов. Големи "принципи", голяма "борба" се води. 🤣🤣🤣

Публикувахте от Borislav Tsekov в Четвъртък, 19 септември 2024 г.