Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Лудата веселба на Новак Джокович и Григор Димитров продължи до късно през нощта след големия шоу тенис мач в София.

И най-после! Събитието, което всички очакваха, и най-вече Ноле, се случи! Не само, че пуснаха "Луда по тебе" на Джокович в София, но Камелия лично дойде да му изпее любимия хит в столична дискотека.

Подгряването за тази кулминация започна още с шоуто на Джокович след мача в "Арена София", когато Джокович взе микрофона и отправи призив към диджея да му пусне "Луда по тебе", но Мартен Роберто попари мегазвездата с отговора "нямам я". Тогава великият импровизатор Джокович даде тон на феновете в претъпканата зала и запя сам. А те след него.

Но лудото шоу имаше своето продължение с "афтър партито". Когато Новак Джокович и Григор Димитров влизаха във вече препълнената дискотека, музиката беше специално подбрана. Хитът на Лепа Брена "Луда за тобом". И нощният "мач" стартира вихрено.

Във ВИП компанията на Новак и Григор бяха сръбската топсъдийка Марияна Вельович и треньорът на българина Дани Валверду. 

Всички избухнаха, когато се появи Камелия. И най-вече Ноле. А всичко се случваше точно до него и специално заради него. "Чух, че в залата се помоли да ти пуснат тази песен, но не ти я пуснаха. Дойдох да я изпея на живо за теб. Готов ли си", обърна се Камелия към Ноле. И запя "Луда по тебе".

А Джокович затанцува.  Дори доста по-обраният Григор Димитров затанцува до сръбския си брат и хвана от летящите навсякъде около тях салфетки, за да се гмурне изцяло в "бурята". 

Последваха редица поздрави от певицата за Григор и Новак. И най-вече за Джокович. Сред тях и "Ти си мой грех" на Лепа Брена.

Малко по-късно Джокович съвсем взе шоуто в свои ръце. Хвана палките и започна да показва завидни умения и на барабаните. 

И това не беше всичко от шоуто на Джокович. Той сам хвана микрофона и изпя сръбската песен "A u medzjuvremenu". 

Изглеждаше, че Джокович е готов да играе "петсетов мач на този терен", но все пак около 3 часа след полунощ той и Григор се оттеглиха и сложиха точка на софийското шоу. 

ЗАЩО ДЖОКОВИЧ ПЕЕ "ЛУДА ПО ТЕБЕ"

А ако се питате как и защо Новак Джокович се запали по "Луда по тебе", отговорът всъщност не се крие в сръбския първоизточник на песента - Лепа Брена. А във филмова продукция със сериозна българска връзка. Това е филмът "Южен вятър" на сръбския режисьор Милош Абрамович, превърнал се в любим на сърбите след излизането си през 2018 г. Покрай него и хитът на Камелия изживява истински ренесанс, а в цяла Сърбия запяват българската версия. В „Южен вятър" песента се изпълнява от сръбската певица с български корени Габриела Пейчев. Именно тя избира парчето на Камелия, защото й напомняло за детството й.

Филмът "Южен вятър" е вдъхновен от 90-те години на миналия век, а идеята на режисьора - да покаже жестоката действителност. Във филма участват и български актьори, сред които Христо Шопов и Ивайло Захариев от "Под прикритие".

Така, покрай популяризирането на българския хит на Камелия в Сърбия, и Новак Джокович запя "Луда по тебе".