Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка:Marten Roberto, фейсбук
Снимка:Marten Roberto, фейсбук

"Истината е, че бях изненадан колко много хора желаят да споделят мнение по въпроси, по които никой не ги е питал. Нямам никакво желание да коментирам случката - това са неща, с които аз се боря и за които работя вече доста дълго време. Изненадах се, че хората имат толкова много свободно време да пишат." Това заяви диджеят и музикален редактор Мартен Роберто, по-известен като DJ Marten пред БНР. Той е артистът, който отказа да пусне песента "Луда по тебе" на Камелия по искане на световния тенисист Новак Джокович.

Социалните мрежи продължават да врят от реакции след благотворителния звезден мач между Ноле и българския №1 Григор Димитров в "Арена София" във вторник вечер. 

Един от най-чаканите мачове в България между Новак Джокович и Григор Димитров доби още по-голяма популярност след края си, когато спор в социалните мрежи се разрази относно песента "Луда по тебе" на родната ни фолк певица Камелия.

В еуфорията след мача Джокович поиска от диджея да пусне популярната песен, която по-рано в клип в социалните мрежи тенисистът показа, че му е любима. Диджеят Мартен Роберто обаче не откликна на молбата му.

Новак Джокович пее "Луда по тебе" на Камелия с българските фенове в "Арена София" "Господин диджей, два часа съм на игрището, нито веднъж не пусна "Луда по тебе", обърна се Джокович към отговорника за музиката след края на благотворителния мач с Григор Димитров. И трибуните избухнаха в смях и аплодисменти. "Хайде, бе, братко. 40 секунди. 30 секунди. 20 секунди. 10 секунди само пусни", продължи сръбската мегазвезда. А тъй като музика не тръгваше, той продължи" "Не може да не я пуснеш. Три дни съм се подготвял да пея!" "Добре. Тогава ще я изпием ние... Три, две, едно...", даде тон Новак Джокович. И запя! А публиката - заедно с него. Вижте шоуто на Джокович във видеото на Найден Тодоров.

Публикувахте от 24 часа в Вторник, 17 септември 2024 г.