Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ботьо Ботев КАДЪР: NOVA
Ботьо Ботев КАДЪР: NOVA

Матей Боевски, който е много близък до предалия се доброволно „кокаинов крал" Евенлин Банев-Брендо, е първи братовчед на Гълъбин Боевски. Това разкри пред Нова тв криминалистът Ботьо Ботев.

Именитият български спортист преди години беше заловен с куфар, пълен с наркотици, в Бразилия.

Прогнозата на Ботьо Ботев е, че Брендо изобщо няма да лежи присъда или в чисто човешки план си е направил сметката да лежи малко. Криминалистът не се нае обаче да прави прогнози дали Банев ще направи разкрития за връзките си и позициите си.

Не трябва да се подценява Брендо. Той може да е на по-голямо ниво и от тези, които движат организираната престъпност в България, посочи криминалистът.

Да, изненада ме появата му пред Централния софийски затвор. Това не е случайно, това е обмислено. Има някаква цел, но каква е тя ще се разбере, заяви още криминалистът Ботьо Ботев.

Ботев цитира думи от преди години на "знакови хора" по повод отвличането на дъщерята на мафиота, че "Брендо сам ще се оправи". Криминалистът намек, че това може да се отнесе и за настоящата ситуация. И добави, че тогава разследващите са били оттеглени, за да може детето да бъде върнато - както и стана.