Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Шокираща сцена в “Стажантът” е изнасилването на Ивана

Излезе трейлърът на един от най-скандалните филми на годината - биографичната лента за възхода на Доналд Тръмп “Стажантът” (The Apprentice). Въпреки заплахите от президентската кампания на Тръмп да съдят продукцията и потенциалните ѝ дистрибутори за уронване на имиджа на кандидата за президент лентата ще има премиера на 11 октомври - малко преди изборите на 5 ноември.

Заплахи за съд има и от бизнесмени, финансирали създаването на “Стажантът” с идеята, че тя ще излъска имиджа на Тръмп предизборно.

Във филма Мария Бакалова е в ролята на първата съпруга на Доналд Тръмп - Ивана. От трейлъра изглежда, че ще бъде проследена цялата им връзка от запознанството им. В една от по-смущаващите сцени във филма Тръмп изнасилва Ивана, макар че преди години тя заяви, че твърдението ѝ за изнасилването, което е направила в показанията си при развода през 1990 г., не е било буквално.

За екипа му лентата е "чиста проба злонамерена клевета"

“Този “филм” е чиста проба злонамерена клевета… която сензационно раздухва лъжи, които отдавна са развенчани”, казва Стивън Чун, директор по комуникациите на президентската кампанията на Доналд Тръмп.

Най-вероятно екипът ще подаде съдебен иск, “за да се справи с откровено неверните твърдения на тези претенциозни режисьори”.

Прожекциите на “Стажантът” в кината в САЩ, Великобритания, Австралия и Нова Зеландия започват след 10 октомври.