Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Катрин Зита-Джоунс с Майкъл Дъглас
Катрин Зита-Джоунс с Майкъл Дъглас

Сравниха холивудската актриса с Мария Игнатова

Къци Вапцаров или Майкъл Дъглас е на снимката с Катрин-Зита Джоунс? Това се зачудил българският тв водещ, когато му попаднал из фейсбук черно-бял кадър. Разбира се, това е световноизвестното актьорско семейство Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс, но приликата с Къци е удивителна.

“Попадна ми сутринта и първо се замислих откога ми е тази снимка, коя е тази, с която съм в колата... Мъча се да се сетя, не ми е позната”, пошегува се Къци Вапцаров под снимката във фейсбук, а последователите му сравниха холивудската актриса с Мария Игнатова. Някои обаче се изненадаха, че за първи път я виждат като брюнетка. Други пък я оприличиха на актрисата и водеща Мария Силвестър. “Остана си и досега едно красиво борбено и грижовно момиче”, коментират под снимката.

Къци Вапцаров
Къци Вапцаров

“Катрин Зита от времето, когато кандидатства за момиче на късмета, но не се представи подобаващо и те помоли поне да се снима с теб за спомен”, пишат последователите на Къци, като припомнят, че той беше водещ на известното развлекателно предаване “Риск печели, риск губи”. Други се шегуват, че красивата актриса, родена в Уелс, Великобритания, наистина е била момиче на късмета през 1993 г.

Със сигурност обаче снимката предизвика интерес и десетки коментари, според които приликата на Къци и Майкъл Дъглас е удивителна. “Редовно го бъркам с теб! За тази снимка и аз се зачудих коя е дамата, че много ми е позната”, пишат последователите. Но според някои най-голямата разлика между двамата е, че Къци няма характерната брадичка на Майкъл Дъглас.