Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Шампионска Лига предложи изключителни емоции през тази седмица и след 7 дни ще знаем кои ще са отборите, които ще спорят за най-ценния трофей в европейския клубен футбол. Платформата за онлайн спортни залози efbet.com вече е предоставила коефициентите си за предстоящите реванши, както и за крайния изход изобщо в надпреварата. 

Реал Мадрид е фаворит и срещу Байерн, и за трофея 

"Кралският клуб" достигна до 2:2 срещу Байерн в Мюнхен и по този начин си гарантира леко предимство на реванша на "Сантяго Бернабеу". Добрата новина за баварците е фактът, че головете на чужд терен вече не дават предимство. Лошата е, че трябва да търсят победа от аутсайдерска позиция в Мадрид. 

Коефициентът Реал Мадрид да се класира за финал е 1.51*, докато ставката в полза на Байерн е 2.55*. Триумф на испанския гранд в редовното време е оценен на 1.93*, докато равенството е 3.90*. С 3.65* е оценена победа на селекцията на Томас Тухел. 

Освен че е фаворит да продължи напред, Реал Мадрид е и фаворит за спечелването на трофея. Коефициентът към момента е около 2.20*, докато фаворит №2 е ПСЖ - 3.80*. Шансовете на Байерн са оценени на 4.50*, докато Борусия (Дортмунд) е считан за абсолютен аутсайдер - 7.80*

Загубата няма значение - ПСЖ е фаворит срещу Борусия (Дортмунд) 

Въпреки че в първата среща на "Сигнал Идуна Парк" "жълто-черните" тотално обезличиха ПСЖ и спечелиха с 1:0, абсолютен фаворит за продължаване към финала е селекцията на Луис Енрике. 

Слабото представяне като гост на парижани обаче не притеснява специалисти и анализатори, като в efbet.com очакванията са, че ПСЖ ще продължи към финала - 1.69* да се класира за мача на "Уембли". Нещо повече - победа в редовното време за Мбапе и компания е оценена на 1.54*

Само преди няколко месеца у дома ПСЖ се справи с 2:0 срещу Борусия, но сега тимът от Дортмунд има аванс от гол и апетит да играе финал в Шампионска Лига. Коефициентът за победа в гостуването е 5.80*, докато ставка за класиране на "жълто-черните" към финала е 2.20*

Проблемът пред Борусия е фактът, че няма победа в Париж над опонента си, а само преди 4 години Мбапе и компания отстраниха германския си съперник именно след загуба в първия мач (2:1) и победа у дома в реванша (2:0). 

Начален Бонус за Спорт в efbet 

Клубният футболен сезон е пред своя финал, като в следващите няколко седмици ще се решат всички първенства и европейски турнири. Тепърва предстоят Евро 2024 и Олимпийските игри в Париж, а efbet предлага Топ Начален Бонус за спортни залози на стойност 100% до 400 лева!

Хазартът е само за забавление - играта трябва да бъде отговорна!

efbet призовава всички ползватели на услугите на игралната индустрия да бъдат отговорни към своята игра. Хазартът крие риск от развиване на зависимост. Той не е средство за генериране на приходи, а печалбите не са гарантирани. Чрез предлаганите контроли за разумно залагане efbet предоставя на своите потребители спомагателно средство за това играта да бъде и остане отговорна.

*Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.