Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Сезон Пролет/Лято 2024 е подготвил много изненади и впечатляващи модели, щом става въпрос за дамски обувки. Ще бъде цветно, шумно и креативно – и същевременно сдържано и елегантно. Възможна ли е тази комбинация от стилове? Да! И точно това ще е модерно този сезон!

Преди да се запознаете с най-актуалните тенденции за сезона, разгледайте богатото разнообразие от модели дамски обувки Алдо в Answear.bg., които са винаги в крак с последните актуализации в модата. Там Ви очаква богат избор цветове, стилове и модели – от модерните балеринки, през мокасини в изискан лак, до удобни сандали и маратонки.

Преоткриваме модерните балеринки през Пролет 2024

Тенденцията за балеринки придоби голяма популярност в края на 40-те години и оттогава равните обувки са преоткривани отново и отново - включително тази година. Балерини с остър връх, типичната заоблена форма с панделка или с отворена пета и каишки – това ще бъдат основните тенденции при обувките през 2024 г. Дали с декоративни камъни, презрамки тип Mary-Jane или класически в един цвят – при балеринките е модерно всичко, което харесвате!

Дамски обувки с отворена пета – Хитът на сезона!

Вече виждаме равни балеринки или обувки с ток с отворена пета навсякъде в социалните мрежи и онлайн магазините. Носени за първи път през 30-те, дамски обувки с отворена пета и еластична лента, която държи обувките стабилно на крака, в момента са една от най-популярните тенденции в модата. Акцентът е в удобството и елегантния външен вид - вместо да имат притискаща, затворена пета, тези обувки вземат най-доброто от отворените сандали и затворените обувки.

Тези дамски обувки без съмнение са най-елегантните от всички пролетни модели. Характерни особености са заострена предна част, тясна каишка на петата и тънък ток. А за тези, които ценят комфорта, класиката се предлага и като плосък модел балерина. Ефирните летни обувки могат да бъдат стилизирани както с бизнес облекло или с бляскава вечерна рокля, така и с летни рокли и къси поли. Ако искате нещо малко по-шикозно, можете да изберете дамски обувки с отворена пета и най-актуалния в момента котешки ток.

Белите кецове бяха вчера, днес на мода са бели сандали и елегантни обувки

По-рано заклеймявани като „евтини“ обувки, модните ентусиасти и инфлуенсъри сега носят бели сандали, балерини и елегантни обувки с отворена пета и котешки ток през пролетта на 2024 г.

Дълго време обувките в ярко бяло се считаха за абсолютно забранени в елегантния аутфит, защото бяха свързвани с болничен персонал. За щастие времената и отношението към белите обувки се промениха значително и най-после са обявени като модна тенденция и благодарение на неутралния си цвят може да се носят с всичко в гардероба!

Посрещнете пролетта с доза екстравагантност – Каубойски боти за смелите!

Каубойски боти и ботуши, изработени от черна гладка кожа или имитация на кожа, в бяло и кафяво или с животински щампи ще заменят маратонките тази пролет, като предложат по-елегантна алтернатива за комбинация с флорална или плетена рокля, или по-небрежен вид в деним. Каубойските ботуши ще изглеждат страхотно с ресни, стилизирани с къси панталони и риза.

Модата ще бъде определена от смелите през този сезон, така че не се страхувайте да експериментирате!