Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Пи Диди и Леонардо ди Каприо са близки приятели.
СНИМКА: РОЙТЕРС
Пи Диди и Леонардо ди Каприо са близки приятели. СНИМКА: РОЙТЕРС

Хари и Уилям, Лео ди Каприо и Бионсе сред гостите на белите партита, не се знае оставали ли са за насилието

Джъстин Бийбър изглежда като жертва

1000 бутилки бебешко олио намерени в дома на рапъра

Нов гигантски скандал с оргии, рекет, наркотици, физическо и сексуално насилие над мъже, жени и деца разтресе целия музикален и филмов свят. А като най-голямото чудовище е сочен американският рапър и продуцент Пи Диди, на 54 г., чието истинско име е Шон Комбс, познат с още много псевдоними, сред които Пъф Деди, Брадър Лъв, Пъфи и т.н.

Той бе арестуван на 16 септември от федерални агенти в манхатънски хотел с обвинения за дългогодишна схема за сексуален тормоз върху жени. Използвал е влиянието си в индустрията и дрогирайки жертвите си, ги е принуждавал да проституират. Съдията отказа да го пусне под гаранция срещу 50 млн. долара. До момента срещу него има повдигнати вече над 120 иска. И се твърди, че насилията, които не са само срещу жени, но и над мъже и деца, са се случвали с дни на тайни афтърпартита, които са били след неговите прочути бели партита. Години наред там се събират знаменитости и дрескодът е бяло. Навсякъде в медиите вървят дълги списъци с имена на знаменитости, гостували на Пи Диди - от Джей Зи, Бионсе, Сара Джесика Паркър и Леонардо ди Каприо до Опра Уинфри и принцовете Хари и Уилям. Но кои са оставали на забавленията след официалната част, засега не се знае. Всички мълчат и чакат бурята да отмине с надеждата да не ги засегне.

Звездата остава в ареста.
СНИМКА: РОЙТЕРС
Звездата остава в ареста. СНИМКА: РОЙТЕРС
Обвиненията започват през ноември 2023 г., когато бившата приятелка на Пи Диди - певицата Касандра Вентура - Каси, подава иск срещу него за физически и сексуален тормоз по време на почти десетгодишната им връзка. Тя твърди, че рапърът я е карал да взема наркотици, пребивал я е и я принуждавал да спи с мъжки проститутки, докато той самият снима извращенията. Част от обвиненията са доказани с открит от Си Ен Ен видеозапис от камера в хотел от 2016 г. Там се вижда как Диди, увит само с кърпа, тича след Каси по коридора на хотела и я

рита, блъска, удря и я влачи

обратно към стаята с багажа , докато тя се опитва да се отскубне и пази главата си.

Ден след подаването на иска обаче Каси заявява пред медиите, че с Диди са стигнали до споразумение и предпочита да "разреши проблема по приятелски и мирен начин, докато все още ситуацията не е излязла извън контрол". Това предизвика много спекулации. Твърди се, че е получила огромна седемцифрена сума, за да си затвори устата. Според други слухове е била принудена да се откаже от иска със страховити заплахи, засягащи живота . Каквато и да е истината, със сигурност Пи Диди е положил сериозни усилия да я накара да млъкне, защото за близо 10-годишната им връзка е видяла доста и би могла да го вкара в затвора за много дълго време.

След нея обаче лавинообразно започват да валят обвинения от нови и нови жертви. В исковете им твърденията са същите или подобни на тези на Каси. Обвинения има и срещу един от синовете му - Кристиан Кинг Комбс. И властите правят първите обиски в домовете на Пи Диди в Лос Анджелис и Маями през март тази година. Конфискуват мобилния му телефон и лъскави автомобили. За кратко са задържани и синовете му Кристиан и Джъстин. Медиите и обществеността са скандализирани, когато полицията съобщава, че в домовете на Пи Диди са открити огромни количества лубрикант и над 1000 бутилки бебешко олио.

А също и различни видове наркотични вещества и три пушки AR-15. Властите се натъкват също на много скрити камери, инсталирани в различни стаи, използвани като спални. Упорито вървят слухове за открит

подземен тунел под дома му в Лос Анджелис, водещ до къщата на покойния Майкъл Джексън

и до така известното Плейбой имение на Хю Хефнър. Засега обаче полицията не е излязла с такова официално твърдение.

"Много влиятелни хора, много мръсни тайни. Подготвя се дълъг списък с хора, участвали в извращенията, а имената в него ще шокират обществото", коментира адвокат Тони Бъзби, нает от жертвите на Пи Диди. И добавя, че 62% от новите искове са подадени от афроамериканци от над 25 щата, повечето от Ню Йорк, Калифорния, Флорида и Джорджия. 25 от най-новите обвинения са от пострадали, които са били непълнолетни по време на инцидентите, като един от тях е бил едва на 9 години, когато е бил подложен на сексуално насилие. Пострадалите твърдят, че против волята си са били карани да вземат наркотици и са били изнасилвани в продължение на дни в извратени оргии.

Според обвиненията в тези афтърпартита жертви са ставали мъже, жени и много деца на възраст от 9 до 18 г. Знаменитости като

Ъшър и Джъстин Бийбър, които са контактували лично и професионално

с Диди, са били разпитвани. И въпреки че медиите настойчиво се опитват да се доберат до тях, и двамата мълчат. Съдебните искове целят не само Пи Диди да понесе отговорност, но и всички, участвали в масовите изнасилвания. Както и банки, фармацевтични компании и хотели, за които се твърди, че са помагали на рапъра.

В обвинителния акт на Диди се споменава, че участниците в тези партита - жертви и служители на звездата, са били контролирани чрез физическо насилие и принудително използване на наркотици. И са били заплашвани и подкупвани, за да не сътрудничат на властите. Тази сложна мрежа от обвинения повдигна въпроси относно нивото на участие на замесените знаменитости. Много от тях в момента са обект на разследване, за да се определи тяхната роля и дали са знаели за извършаването на престъпленията.

Един от най-обсъжданите въпроси в момента е как канадската звезда Джъстин Бийбър и американецът Ъшър са свързани със случая, като се има предвид, че се запознават с Пи Диди още като деца. Бийбър е бил само на 14 г., когато за първи път се среща с рапъра. Връзката между тримата се обсъжда от години не само заради професионалното им сътрудничество, но и заради съмнения относно отношенията им извън светлините на прожекторите.

Кадър от видеото на 15-годишния Джъстин Бийбър и Пи Диди.
Кадър от видеото на 15-годишния Джъстин Бийбър и Пи Диди.
Джъстин Бийбър е открит от продуцента Скутър Браун още в тийнейджърска възраст и подписва договор за записи, като негов ментор става Ъшър. През 2009 г. в ютюб се появява видео, в което 15-годишният тогава Бийбър и Пи Диди разказват, че ще прекарат едни незабравими 48 часа заедно. Рапърът показва ламборгинито си на малкия си гостенин, обещава да му го даде, когато стане на 16 г., а имението си ще му отстъпи, когато стане на 18 г. Обсъждат също как трябва да си намерят момичета. "Къде се мотаем и какво правим, не можем да разкрием. Но определено това е мечтата на едно 15-годишно дете. Получих попечителство над него", казва рапърът.

В мрежата има много снимки, показващи двамата заедно, а на някои от кадрите

Бийбър, още малолетен, изглежда неадекватен

и с неидентифицирани вещества в бутилки, привидно с вода. Въпреки че певецът никога не е коментирал в детайли връзката си с рапъра, има спекулации, че музикалният клип към песента му Yummy ("Вкусно") представя точно какво е преживял като малък в индустрията. В различните кадри намеква за педофилия и употреба на дрога от малки деца.

От друга страна, Ъшър открито говори за тийнейджърските си години, прекарани с Диди, който помагал за кариерата му. Разказва, че преживяванията и всичко, което е видял, е било твърде интензивно и никога не би подложил на тези неща собствените си деца.

Покрай настоящите разследвания се появи и много шокиращо твърдение. Убиецът на легендарния рапър Тупак Шакур - Дуейн Дейвис, твърди, че Пи Диди е платил 1 млн. долара за убийството. В престъплението са били замесени също тогавашният шофьор на Тупак - Терънс Браун, и дилърът на наркотици Ерик вон Мартин. Доказателства за твърденията на арестувания все още няма.

През декември миналата година дългогодишният съперник на Пи Диди - рапърът 50 Cent, публично обяви, че прави документален минисериал - Diddy Do It? ("Диди го направи?"), за криминалния живот на своя конкурент, включвайки интервюта с жертвите на изпълнителя. Според слуховете 50 Cent всъщност е започнал тайно разследване още преди много години, документирайки престъпления, извършени от Диди.

Пи Диди е едно от най-влиятелните имена в хип-хопа.
СНИМКА: РОЙТЕРС
Пи Диди е едно от най-влиятелните имена в хип-хопа. СНИМКА: РОЙТЕРС
Роден в Харлем, става най-богатият рапър с $700 млн.

Пи Диди е едно от най-влиятелните и известни имена в хип-хопа.

Роден е в Харлем и е едва на 2 г., когато баща му е убит в улична престрелка. Още преди да навърши 20 г., той започва да работи със звукозаписната компания Uptown Records. През 1993 г. създава собствен лейбъл Bad Boy Records. Разширява бизнеса си, пускайки собствени марки за хип-хоп дрехи - Sean John и Sean by Sean Combs, прави си филмова компания и два ресторанта. Става продуцент на шоуто по MTV Making the Band, изявява се също като писател, аранжор и актьор на Бродуей.

През 2008 г. получава звезда на холивудската Алея на славата. През 2014 г. оглавява класацията на списание "Форбс" като най-богат рапър в света с нетна стойност от 700 млн. долара. Към края на годината обаче е изместен от Доктор Дре.

Пи Диди има 7 деца, 6 от които са негови биологични от връзките му с няколко жени.

Бионсе и рапърът са приятели от години.
СНИМКА: РОЙТЕРС
Бионсе и рапърът са приятели от години. СНИМКА: РОЙТЕРС
Бялото парти се превърна в тренд, копират го в цял свят

Всяка година Пи Диди организира т.нар. бяло парти - едно от най-лъскавите събития в Холивуд, и го налага като тренд, който започва да се копира по цял свят. За специалното събитие покани получават прочути имена от всякакви сфери. Един от честите гости е Леонардо ди Каприо, чиито снимки в доста неадекватно състояние плъзнаха в мрежата.

Сред редовните гости на белите партита са Бионсе и Джей Зи, за които се знае, че са много близки приятели с Пи Диди. В мрежата се коментира, че едва ли не са били наясно с извращенията, които са се случвали на афтърпартитата, но няма доказателства засега да са присъствали. Междувременно в социалните мрежи се появи конспиративна теория, че тримата са виновни за смъртта на Алая. Според предположенията тя е била ликвидирана, за да няма Бионсе достойна конкуренция на музикалната сцена. Тръгнаха слухове и че тримата приятели имат пръст в смъртта на Майкъл Джексън. Тези обсъждания засега се правят само от фенове и властите не са дали изявления в тази посока.

На белите партита са присъствали също бившата приятелка на Пи Диди Дженифър Лопес, Кание Уест, Ким Кардашиян, Наоми Кембъл, Риана, Марая Кери, Парис Хилтън, Дрейк, Снуп Дог, Алиша Кийс, Дейвид и Виктория Бекъм, Уил Смит, Серена Уилямс, Крис Браун, Ники Минаж, Джейми Фокс, Опра Уинфри, Сара Джесика Паркър, принцовете Уилям и Хари, Куинси Джоунс, Лени Кравиц, Мадона, Карди Би, Шон Пен, Зендая, Луис Хамилтън, Шакира, Аштън Къчър, Деми Мур и още куп популярни имена.

Засега всички избягват да дават изявления във връзка с ареста на Пи Диди и за оргиите, които са се случвали на афтърпартитата.

Рапърът две години има връзка с Дженифър Лопес.
СНИМКА: РОЙТЕРС
Рапърът две години има връзка с Дженифър Лопес. СНИМКА: РОЙТЕРС
Кошмар за Дженифър Лопес - арестувана с певеца, докато са гаджета

Дженифър Лопес преживява един от най-кошмарните моменти в живота си, докато има връзка с Пи Диди. Двамата са заедно от 1999 до 2001 г.

На 27 декември 1999 г. в нощен клуб двамата стават част от сериозна престрелка. Измъкват се бързо от заведението веднага след инцидента, но автомобилът им е спрян от полицията. При проверката е намерен пистолет и двойката е прибрана в ареста. Дженифър Лопес е освободена почти веднага. А Пи Диди се отървава без присъда. По-късно певицата определя инцидента като кошмар.

Преди няколко месеца тя се раздели със съпруга си Бен Афлек и в мрежите плъзнаха слухове, че зад разпада на звездното семейство стои арестът на Пи Диди. Твърди се, че полицията е показала на Бен Афлек компрометиращи за съпругата му видеозаписи от времето, в което е била гадже на рапъра.

Говори се също, че един от видеоклиповете , в който се показват кадри на домашно насилие, са препратка към нейни лични преживявания, свързани с рапъра.