Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Къдринка Къдринова
Къдринка Къдринова

След Момчилова - Къдринова. Пореден сектантски избор на този, който е получил власт за да бъде арбитър, а не политически партизанин, заплашващ с употреба на юмрука си подобно любимеца на Къдринова Че Гевара.

Не че СЕМ има някакъв смисъл или някакво значение. СЕМ е смокинов лист, поставен да отвлича вниманието от натрапчивото статукво на брутален мафиотско-олигархичен контрол върху националните медии. СЕМ е курдисан за "регулатор" за да обира омерзението на нормалните граждани, които виждат как с техните пари по обществените медии се вихрят слугите на мафията. Ругайте СЕМ за да не безпокоите с гнева си тези босове на олигархията, които същински контролират живота ви.

И все пак - брутално перде е този "президент"... Един по-възпитан или поне приличен човек щеше да подбере по-неутрална фигура за началник на "регулатора". Тя, фигурата, пак може да е поклонник на Че Гевара, но да се отличава с известна умереност, за да създава илюзията за някакъв тип арбитраж. Няма приличие, братче. Комунист, селяндур, солдафон приличие няма... Ра-а-внис! Мирно-о! Вие си го избрахте - със 70 на сто. Айде сега - честито!

От Фейсбук.