Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Васил Терзиев след проваленото заседание на Столичния общински съвет.
Васил Терзиев след проваленото заседание на Столичния общински съвет.

„Боли ме, че най-важният ми гласоподавател се изказва така за мен, но животът е тежък, така че ще трябва да свикна. Но взимам си бележка, все пак г-н Борисов е гласувал за мен и неговото мнение е от изключителна важност в политиката на моята администрация, така че му благодаря, че е конструктивен критик и обещаваме, че ще се справяме все по-добре". Това каза кметът на София Васил Терзиев в отговор на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

По-рано в парламента Борисов заяви: "Сега бяхме свидетели на една между семейна свада между коалиционните партньори ДБ и БСП. Подкрепям ген. Атанас Атанасов за Георги Йорданов, но искам да се разграничи от внуците на мракобесната ДС, на висшите ешелони на ДС". И уточни, че има предвид Васил Терзиев.

"Който махна главния архитект на София и със същите трикове на ПП сложи една жена, която не познавам, но хем е главен архитект, хем не е, защото за тази длъжност трябва конкурс. Затова призовавам Атанасов да се разграничи от този кмет, защото другото е много двоен аршин", допълни Борисов. И допълни, че за това време нищо не е направено в София. Градът стои така, както го оставихме ние, каза той.