Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Кандидатът за депутат от ПП-ДБ и бивш премиер Николай Денков упражни правото си на глас в 6-то Помощно училище в София.

"Гласувах за това България да бъде управлявана от знаещи и можещи хора. А не от бандити, които крадат от нашето бъдеще като си купуват гласове и правят партийни назначения на всички ключови позиции, включително директори на болници, на училища, прокуратура, правосъдна система и др. Това е кръстопътят, на който се намираме", каза Денков.

"Специално се обръщам към младите - разберете, днес се решава вашето бъдеще за много години напред. Дали ще искате да живеете в България или в чужбина, ще зависи от резултата днес. Затова излезте, гласувайте, за да зависи от вас, а не някой друг да решава вместо вас", призова той.

"Трябва да видим резултатите и тогава ще обсъждаме за правителство. Това, което казахме ясно, е, че с принципите си компромиси няма да правим. С двамата водещи - Борисов и Пеевски, повече разговори по отношение на това как бихме могли да работим заедно, няма да има", настоя Денков.

"България има нужда от това развитие, което показахме, че може да се случи. В последните 3 г. три пъти по-бързо наваксваме към Европа, нарастват доходите на хората. Имаме грижа за здравеопазването и образованието и затова започнаха да се връщат повече хора, отколкото напускат. Затова миналата година имаме повече родени деца, отколкото по-миналата. Това е, за което се борим", продължи той.

Ако излязат други лица, които имат визия за България, която съвпада с нашата, ще можем да говорим, каза Денков.                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Публикувахте от Продължаваме Промяната в Неделя, 9 юни 2024 г.