Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Деница Сачева
Деница Сачева

Гласувах Добрич да има силно представителство както в Народното събрание, така и в Европейския парламент. Гласувах да спрем поредицата от избори,  да се направи опит да има стабилно правителство и България да продължи своя европейски път на развитие. Това каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Добрич Деница Сачева.

Тя обясни, че е е гласувала, за да се даде силен глас на политиките за образованието и пазара на труда. България заслужава да бъде сред водещите европейски държави, а не да занимаваме целия свят, че политиците у нас не могат да се разберат и да съставят правителство. Бих искала да използвам възможността да призова все повече хора да излязат и да гласуват, защото бездействието не е позиция и начин да се накажат политиците, не е начин да изразиш разочарование. Необходимо е действие и активност от всеки човек, каза още Сачева.

Демокрацията дава права хората да избират и да кажат какво да бъде управлението, когато по-малко гласуват означава, че бламираме демокрацията, а съм сигурна, че всички искаме да живеем демократично, свободно и гласът на всеки един от нас да бъде чут. Излезте и гласувайте, призова още тя.