Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Иво Танев
Иво Танев

При всичкия опит, който имам като сватбен водещ, не бях преживявал подобно нещо!

Вече мога смело да заявя, че на 1 юни бях част от най-уникалната и незабравима сватба!!!

Слънцето щедро изгря и започнахме, без да подозираме, какво ни очаква. Отец Тихон тъкмо привършваше Светото тайнство на църковния брак, когато „чудовището" дойде и стихията удави цялата красота, сценарий, двудневна подготовка на домакините, шатри, техника. Всичко! Електричеството в целия район спря! Тогава аз се пошегувах, че щом автомобилът на младоженеца може да се движи на акумулатор, защо сватбата да не мине на акумулатор! Видях оптимизма в очите на младоженеца и изнесох моя мощен JBL Party Box, който предвидливо бях взел с мен.

И тогава настъпи Часът на булката. На най-уникалната булка! Убеден съм, че 9 от 10 булки щяха да се поддадат на негативните емоции. Да рухнат или да започнат да „кифлеят". Но не и нашата булка. Лора Инджова вече Нойков, се появи като кралица от приказките! А до нея стоеше истински Мъж. До нея беше истинската любов! Няма суета, няма превземки, че тя е известен телевизионен журналист, а той сериозен бизнесмен. Нагазиха смело в прогизналата трева, която скоро се превърна в кална поляна и показаха, че сватба ще има! Кумът – Милен Керемдчиев, огря като слънце, откри сватбата и поведе хорото! След него булката поведе хорото. Ей така, в прогизналата трева, в калта! Последваха ги истинските им прекрасни приятели и всичко започна. Каквато техника беше оцеляла с DJ Argo MC я подсушихме. И електричеството дойде. Домакините от Комплекс къщи за гости ОНГЪЛ направиха чудеса от храброст и всичко се случи по най-добрия начин. Настроение, истински красиви емоции, сълзи, смях, песни, танци, китари! И пак валя. Но на кой му пукаше. Прекрасно забавление до сутринта.

Отдавна не бях попадал на място с толкова много хубави и свестни хора с добра енергия!

Лора, Митко, благодаря Ви, че бях Вашият сватбен водещ. Че бях част от това незабравимо приключение! Прегръщам Ви! Бъдете благословени.

От фейсбук