Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Колата, в която загинаха двама младежи,  ена части след зверския удар.
Снимка: "24 часа"
Колата, в която загинаха двама младежи, ена части след зверския удар. Снимка: "24 часа"

Други двама пътници са с опасност за живота, пожарникар пострадал при спасителната акция

Двама младежи са загинали при тежък пътен инцидент, възникнал около 3,30 ч. тази нощ близо до кръстовището на булевардите „Руски" и „Шести септември" в Пловдив, съобщиха от полицията. Към мястото са били насочени екипи на Спешна помощ, полицията и пожарната.

По първоначална информация джип, който идвал от Централна гара, навлязъл в разделителната ивица между двете ленти на бул. "Руски" и се блъснал последователно в няколко чинара. От удара колата се разцепила на две. Предната част се врязала в едно от дърветата, а задната изхвръкнала на пътното платно. На място е констатирана смъртта на 21-годишния водач и пътничка до него, на 20 години. С опасност за живота в болница са откарани 22-годишни момче и момиче, пътували на задната седалка.

Междувременно спешна медицинска помощ се оказва и на сериозно пострадал служител на Пожарната в Пловдив, който при спасителната акция е ударен от клон на дърво. Извършва се оглед на местопроизшествието. До приключването му е спряно движението и в двете посоки по бул. „Руски", в отсечката между ул. „Преслав" и бул. „ Шести септември". По случая е образувано досъдебно производство, разследват се причините и обстоятелствата, довели до тежкия инцидент.