Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Евгени Димитров-Маестрото и Виктория Готева по време на сватбата си. Те вече са семейство Димитрови.
Евгени Димитров-Маестрото и Виктория Готева по време на сватбата си. Те вече са семейство Димитрови.
  • Евгени Димитров намери идеалната жена в лицето на Виктория от Би Ти Ви
  • Григор Димитров отново е на крилете на любовта, все още без сватба и деца 
  • Благой Георгиев има 4 деца от три жени. И два брака, след които продължава да “твори”

Една сватба на двама популярни българи провокира един любопитен въпрос. Всички знаят кой е и колко успешен е музикантът, композитора и продуцента Евгени Димитров. Но кой е Маестрото в любовта?

От друга страна, този въпрос е и двузначен - кой е Маестрото в любовта сред популярните български мъже?

В търсене на отговора ви представяме историите на трима български мъже, публични личности, от различни поколения.

Евгени Димитров е на 54 г., роден на 20 януари 1969 г.

Благой Георгиев е на 41 г., роден на 21 декември 1981 г.

Григор Димитров е на 32 г., роден на 16 май 1991 г.

Но нека започнем с актуалната сватбена приказка.

Виктория Готева, водещата на новините на Би Ти Ви, и Евгени Димитров-Маестрото - известният пианист и ръководител на “Ку-ку бенд”, сключиха брак на романтична морска сватба на 18 юни в курорта Лозенец.

На открита церемония влюбените се врекоха пред най-близките си, а Вики добави към името си с тире и фамилията на съпруга си - Димитрова. Журналистката и музикантът са заедно от три години, но досега дори колегите им в телевизиите не били наясно, че връзката им е толкова сериозна.

Вики и Евгени се познават отдавна, но любовта им започва малко преди пандемията. Готева обожава музиката и по време на коронавируса тя решава да вземе няколко урока по пиано при Евгени. Така започва и тяхната връзка.

Музикантът е сред най-важните хора в екипа на Слави Трифонов и в “Ку-ку бенд”. В момента той е и ръководител на телевизията му 7/8. Според присъствали самият Трифонов също е бил на тържеството и поднесъл на младото семейство твърде голям подарък, опакован с панделка. Музикантите от “Ку-ку бенд” също били сред гостите и цяла вечер не спирали да поздравяват младоженците с хитовете си.

“Няма да коментирам личния си живот. Човек трябва да има все някъде едно кътче, където сам да определя правилата, да има лично пространство, където всичко да е спокойно. Твърде много глупости се изписаха през годините за мен и колегите. На повечето от тях животът не е минал по една права линия, а с някои криволичения насам-нататък, поредица от добри ходове и грешки. Човек не се ражда научен, учи се в движение. Може би заради това крия. Това е съвсем целенасочено, търсено”, казва Маестрото и не желае да дава подробности за личното си щастие.

За личния живот на новинарката също не се знае много. Също като Евгени и тя е работохолик и на този етап кариерата е най-важната в живота ѝ. Виктория Готева не е имала много сериозни връзки, приписват ѝ само две. 

Виктория Готева с майка си Златка на морето
СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ ВЪВ ФЕЙСБУК
Виктория Готева с майка си Златка на морето СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ ВЪВ ФЕЙСБУК

Семейството на Готева я подкрепя безрезервно, макар че родителите ѝ и брат ѝ от сърце й желаят по-скоро да се сдобие с наследник. Майка ѝ Златка е медицинска сестра и се справя перфектно с отглеждането на децата на брат ѝ - Николай Светославов. Той е щастливо женен и има двама синове. Николай е инженер и е много щастлив с професионалния успех на сестра си като журналистка. Той е очарован и от зет си Евгени Димитров въпреки разликата във възрастта със сестра му в полза на музиканта с 27 години.

“За мен най-важното в живота е, когато двама се обичат, да устроят живота си както на тях им харесва, а не да се съобразяват с другите.” Така съветва Евгени колегата си Йордан Йончев - Гъмзата, когато му става кум на сватбата с красивата Юлиана преди години. На сватбата на Маестрото колегата му припомня тези негови думи и това бил един от тостовете, вдигнати за здравето на младоженците.

Колегите на музиканта рядко са го чували да говори за жени, но за Виктория бил убеден, че е идеалната за него.

“Много трудно се живее с мен. Тежък егоист съм. Близките и приятелите ми знаят, че при мен музиката винаги е на първо място. Жената до мен трябва да знае кога, къде и доколко - кога да е майка и кога любовница, кога да е силна и кога - слаба. Сложна работа е, знам. Не съм срещал такава, но ако я намеря след Мишел, ще се оженя пак. Аз не правя никакви компромиси със себе си и трудно прощавам, принудят ли ме да ги направя, заради друг. Достатъчно е жената до мен да ми дава спокойствие и душевен мир. И това ми стига”, казва след развода с първата си жена Мишел Маестрото. Двамата се запознават в консерваторията - тя свири на контрабас, той на пиано. “Толкова беше романтичен - един път ме чакаше с червена роза в ръка, затичах се към него, хвърлих му се толкова силно, че и двамата паднахме на земята”, спомня си по-късно музикантката. Мишел му ражда син - Венелин, който завърши в чужбина и често работи извън страната. Двамата с чаровната бургазлийка се развеждат по взаимно съгласие и тя остава в родния си град. “Аз не живея с илюзии, когато любовта си отиде, не се правя, че всичко е наред, а си тръгвам. Честен съм, това за мен е най-важното в една връзка”, коментира раздялата с Мишел Евгени. 

Джазпевицата Мишел - първата съпруга на Маестрото
Джазпевицата Мишел - първата съпруга на Маестрото

За мен жената трябва да е съвкупност от външност и магнетизъм. Не харесвам намусените и напрегнати с отрицателна енергия жени. Също и стремежа им да се показват все повече еманципирани ме дразни. Една жена винаги може и е способна да бъде равна на мъжа, но нека го прави малко по-изискано и с финес”, описва Евгени идеала си за жената, с която ще прекара живота си.

След развода с първата си любов Маестрото не остава задълго сам. Влюбва се до болка в красивата Радослава Райкова. Той заглежда девойката още през 1998 г. по времето на “Хъшове”, когато тя танцува с балет “Дива”. Радослава участва за кратко и в следващия състав на Галя Христова - “Сатен”. Отказва се, за да се подготви за следването си в Германия, и заминава. С това почти разбива сърцето на Димитров. Всяка вечер двамата поддържат огъня на любовта чрез имейли и есемеси. Не след дълго обаче балерината среща друг. 

Нели Желева още работи в балет “Магаданс” на Слави Трифонов.
Нели Желева още работи в балет “Магаданс” на Слави Трифонов.

Месеци след това, на купон, Евгени се запознава с хубавицата Ела Наумова, неизвестна девойка, завършила “Публична администрация” в НБУ.

“Искам, като се прибера вкъщи, да има човек, който не е обсъждан постоянно, както съм аз”, казва за любовта си с Ела музикантът. На 31 декември, на Нова година, през 2004 година красавицата го дарява с близнаците Кристиян и Александър. За съжаление, едното от момчетата на пианиста преживява цели две години с тежко здравословно състояние.

“Животът ни беше истински ад. Половинката ми обаче бе много по-силна от мен в тази критична ситуация”, разказва за това време Евгени. Момченцето им Александър умира и родителите му не могат да преживеят заедно сполетялото ги нещастие. Разделят се, а Кристиян остава при майка си, макар че се вижда с баща си, когато пожелае.

Именно заради преживяната трагедия Димитров подкрепя всяка кауза за правата на децата с увреждания. “Ще помагам винаги с каквото мога”, казва той.

Приятелите на Маестрото са категорични, че той страдал много от раздялата с любимата жена. Ела е млада, красива и умна и Евгени е сигурен, че момичето е с него не заради парите и славата. Двамата обаче прекъсват всякакъв контакт за известно време.

След нещастието композиторът никога повече не се похвали пред медиите за успехите си на любовния фронт. Макар че такива не липсват.

Евгени се влюба в балерината Нели Желева и на 5 юли 2011 година тя го дарява с момче. Именно зад кулисите на “Шоуто на Слави” кръшната девойка се залюбва с Маестрото. Двамата са интимни почти три години, а след като се разбира, че е бременна, окончателно се пренася при музиканта, който обитава луксозна къща в “Драгалевци”.

“Щастлив съм, какво да кажа? Все пак искам да се науча да правя и момичета”, споделя Евгени Димитров пред близки и колеги на 40-ия ден от рождението на новото попълнение в семейството.

Колегите на Димитров твърдят, че именно заради загубата на единия си син той е пазил в пълна тайна цялата бременност на приятелката си Нели. Маестрото е изключително суеверен и не говори за личния си живот, страхувайки се от човешката завист.

За добро или зло обаче, музикантът се разделя и с балерината. Оттогава той няма сериозна връзка, докато не се появява идеалната за него Виктория Готева. И приказката започва отначало.

41-годишният бивш футболист Благой Георгиев има 4 деца от три жени и е в процес на официално приключване на втория си брак. 

Благой със Златка Райкова на кръщенето на сина им Благой-младши. С тях са и големите деца на Георгиев - Йоана и Давид. От наследниците му липсва само синът му Елай.
Благой със Златка Райкова на кръщенето на сина им Благой-младши. С тях са и големите деца на Георгиев - Йоана и Давид. От наследниците му липсва само синът му Елай.

Първата по-известна голяма любов на футболиста е гимнастичката Христина Витанова - майка на първите две деца на Георгиев. Двойката е заедно дълги години и нищо не предвещава последвалото любовно многообразие в житието и битието на Благо. Докато Христина е бременна с първото им дете, Георгиев я изостави, за да изживее няколкомесечна авантюра с предизвикателната певица Лияна. След като през 2010 г. се ражда първото му дете - Йоана, Благой се връща при дарилата го с голямата радост Христина. И сякаш всичко отново е “вечна любов”, цветя и рози. През 2013 г. се ражда и второто дете на Благо и Христина - Давид.

Но следва окончателна раздяла между родителите на Йоана и Давид. Те така и не сключват брак, но остават завинаги свързани от двете им деца.

За Георгиев следват романси, сред които един публичен - с ученичката Куини-Алис. Въпреки разликата в годините двамата дори се сгодиха, когато Куини е 12-и клас. До сватба не се стига.

Играещият в Русия футболист започва нов горещ любовен период - със сексапилната Есмер Омерова.

Беше време да му се случи и нещо за първи път в живота - да се ожени. През септември 2015 г. българският футболист и руската шампионка по танго вдигнаха сватба за чудо и приказ в Москва. През 2016 г. Есмер роди неговото трето дете и втори син - Елай. След две години обаче беше време за нов край в любовните отношения на Георгиев. Този път, подпечатан с развод. Голямата болка от разделянето на пътищата остава невъзможността на Благой да вижда сина си Елай. 

Благой и Полина
Благой и Полина

Какво обаче е новият край освен повод за ново начало? Появиха се слухове за краткотрайна връзка с певицата Гери-Никол. Но след недоказани приказки и папарашки снимки отново беше време за нещо сериозно.

Благой Георгиев се залюби с плеймейтката Златка Райкова през лятото на 2018 г. През септември 2019 г. Райкова роди Благой на Благой. Георгиев вече бе баща на четири деца - едно момиче и три момчета, последното - кръстено на самия него.

И любовта със Златка обаче не изкара до златна възраст. И настана време разделно. През 2022 г. Райкова за пръв път промълви, че причината се крие в изневери. И добави: “Егото на Благо ни раздели, където е то, няма любов.” 

Благой и Христина
Благой и Христина

Почти по същото време, на старта на горещото лято на 2022 г., обаче за Благо бе време за втора сватба - с велинградската красавица Полина Спасова. И макар към онзи момент тя да бе татуирала сърчица с името на Благо върху ръката си, няма и година по-късно последва нов епизод - искане за развод. Върнал се победоносно от “Сървайвър”, Георгиев получи документи за подпис от Полина. И още една любов си замина. Но нали знаете - всеки край е ново начало... Поне за най-изкусните майстори в този “спорт”. А най-актуалните слухове свързват Благо с дъщерята на Ванко 1 - Ивана Главчева... Едно е ясно - любовният живот на маестро Благой Георгиев е история с отворен край... 

Благой и Есмер
Благой и Есмер

Безспорният плейбой №1 сред най-известните българи и човек, който с лекота може да спечели всяка анкета сред българските жени за най-желан българин, е звездата ни в световния тенис Григор Димитров.

32-годишният топатлет все още няма нито брак, нито деца, но определено има какво да разкаже за постиженията си на любовния фронт. Е, има и една актуална лоша новина за желаещите го дами - очевадно Григор е носен на крилете на истински любовен ураган заедно с румънската актриса Мадалина Геня. 

Григор Димитров и Мария Шарапова - от 2013 г. до лятото на 2015-а българинът и рускинята бяха една от най-обсъжданите двойки в света на спорта.
Григор Димитров и Мария Шарапова - от 2013 г. до лятото на 2015-а българинът и рускинята бяха една от най-обсъжданите двойки в света на спорта.

Твърди се, че първата официална връзка на тръгналия от Хасково към върховете на световния тенис Григор е с пловдивчанката Симона. Когато през 2008 г. Димитров стана шампион за юноши на “Уимбълдън”, негова дама на бала е словашката му колежка Романа Табак, която по-късно призна, че Григор е голямата ѝ юношеска любов. За времето, в което изключително талантливият български тенисист тренира в академията на Патрик Муратоглу, се твърди, че е пламнала любовна искра между Гришо и една от най-големите в световния женски тенис - Серена Уилямс.

Но истинската публична буря около личния любовен живот на Григор се завихря през май 2013 г. след появата на един романтичен кадър - двама души, прегърнати и хванати ръка за ръка, се разхождат по улиците на Мадрид. Обикновена снимка, ще кажете. Да, ако на нея не бяха Григор Димитров и една от най-желаните жени в целия свят - руският секссимвол на тениса Мария Шарапова. Роди се световна звездна светска двойка. Маша остана “наша” до лятото на 2015 г. Григор обяви, че това е ново начало. Новината, че е преминал отново в отбора на “свободните агенти”, даде поводи за нови спекулации, най-разпространената от които бе, че е повече от приятел с канадката Йожени Бушар. 

Григор и Никол Шерцингер
Григор и Никол Шерцингер

И ако мнозина са си мислили, че Димитров няма как да направи по-голям “удар” на любовния фронт, в началото на 2016-а той отново се оказа с водеща роля в светските рубрики на всички световни издания. Защото новата му бе не коя да е, а Никол Шерцингер. Връзката им, очевидно започнала през 2015 г., бе разкрита през януари 2016-а в Австралия. Ударно, пред погледите на целия свят. Американката с хавайски, филипински и украински корени се появи да го подкрепя по време на мач в Бризбейн. Любопитното е, че в течение на тяхната любов Шерцингер нито веднъж не си пусна обща снимка с Димитров, а това направиха фенове. Тя публикува само свои фотографии и при посещението си у нас (в Хасково и София) преди българския тенис турнир Sofia Open 2017. Въпреки че бяха дискретни в публичните си прояви, двамата се превърнаха в любима “плячка” на папараците, които уловиха и палавите им закачки на яхта в Италия. Този звезден любовен период от биографията на Григор Димитров приключи в началото на 2019 г. Причината си я знаят двамата, но близки до певицата разкриха пред британски медии, че ключово е било нежеланието на Димитров да има деца от Никол. По време на тази любов Григор изживя най-големите си успехи в тениса, включващи триумфа на финалите на АТП в Лондон. А Шерцингер, която бе с него в английската столица, го поздрави пред целия свят, възползвайки се от мултимилионната публика, гледаща X Factor. 

Григор и Лолита Османова
Григор и Лолита Османова

През октомври 2020 г. в ложата на Григор на турнира във Виена се появи нова фигура, приковаваща погледите на всички - рускинята Лолита Османова. През ноември се появиха първите им общи снимки - на моста на влюбените в Анси. Коледа Григор прекара с цялата фамилия на Лолита - баща ѝ Елдар (кавказки олигарх от енергийния бизнес), майка ѝ Карина и сестра ѝ Саломея. В резултат на всичко това Григор за първи път заговори, че е готов за собствено семейство. За целта помагаше и фактът, че за първи път ходеше с момиче, което живее в Монако, където двамата се запознаха на паркинг, но се засичаха често на кортовете, където Григор тренира. Османова беше едва първата разведена половинка на звездата (една година беше омъжена за милиардерския син Гаспар Авдолян) и втората след Шерцингер, която Димитров доведе в България.

Без никой да обяви официално, се оказа, че Григор и Лолита са се разделили. Тайната раздяла би трябвало да е станала през 2022 г. 

Григор и Мадалина Геня
Григор и Мадалина Геня

На 30 април 2023 г. гръмна новата бомба от любовния живот на Григор Димитров. По време на мача му срещу Карлос Алкарас в Мадрид до екипа му се появи ново звездно попълнение. Разкритието гласеше - това е Мадалина Геня. В следващите седмици любовната буря се развихри и публично - с нови присъствия на манекенката край корта за мачове на Григор, с публични обяснения в любов - включително и с надпис от Димитров върху телевизионна камера след победа на турнира в Женева. Двамата разгорещиха и себе си, и публичното пространство с предизвикателни снимки, на които са се награбили страстно. И макар Мадалина да ги изтри бързо, те завинаги ще си останат в медийния онлайн свят. 

Григор и Мадалина Геня
Григор и Мадалина Геня

И сега покрай Григор всички в България говорят и за Мадалина. И за нейните любовни постижения, по които тя изобщо не му отстъпва. Геня има зад гърба си връзки с Леонардо ди Каприо, Джерард Бътлър, Майкъл Фасбендер и дизайнера Филип Плейн. Свързвана е и с футболисти, сред които Марко Мориело и Николо Дзаниоло. Мадалина има 6-годишна дъщеря - Шарлот, от връзката ѝ с румънския наследник на богата фамилия Матей Стратан.

Така Григор Димитров, който все още няма сключван брак и собствено дете, в момента лети на крилете на любовта, но не крие щастието си и с малката дъщеричка на Геня, посвещавайки победи и на майка ѝ Мадалина, и на самата Шарлот.

И тук историята е с отворен край. Но е достойна сред кратките приказки за майсторите в любовта.