Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Дарина Павлова със сина си Илия-Калоян.
Дарина Павлова със сина си Илия-Калоян.

Дарина Павлова - вдовицата на Илия Павлов, се върна у нас за 10 дни, малко след като навърши 60. Тя доведе сина си Илия-Калоян Павлов, който засне филм за красотите на България, като започна със слънчева Варна.

Новината за присъствието на легендарните особи обиколи морската столица за часове.

И докато Дарина Павлова отседна в петзвезден столичен хотел, синът ѝ предпочете семейния “Грандхотел Варна” в курорта Свети Константин и Елена, който бе затворен известно време заради пандемията, но вече приема летните си туристи.

Присъствието на Илия-Калоян и екипа му зарадва екипа на хотела, които разказали, че милионерът ерген е отседнал при тях. Младежът обаче не обръщал внимание на тълпата, която го чакала по цял ден, за да види работни моменти от снимките му, а бил съсредоточен само в работата. Синът на Илия Павлов изобщо не излязъл на клуб или дискотека нито във Варна, нито в София, където отседнал в съседство с майка си за последния ден от пребиваването си у нас.

Джордж Клуни на сватбата на Венцислава и Терек
Джордж Клуни на сватбата на Венцислава и Терек

“Прекрасна е нашата родина. Трябват ѝ обаче хора, които да я презентират. Аз мога да направя това по най-добрия начин”, казва Дарина Павлова, дала идеята да се снима филм за природните красоти на България. Тя също била дни на морето, но с най-добрите си приятели - Мартина Вачкова, която е нейна състудентка от ВИТИЗ “Кръстьо Сарафов”, и Владо Пенев. На двамата Дарина

дори запазила вила за юли в Сардиния, където да изкарат заедно месеца в купон и безгрижни дни

“Те са най-добрите ми приятели от България. Свидетели са на моите хубави и тъжни моменти и на тях мога да разчитам”, казва тя за Марта и Владо. С тях можела да говори на всякакви теми - от театър, изкуство, кино, фестивали, до модерни тенденции в дрехите, косите и маникюра. И докато компанията изкарвала по цял ден в разговори, Илия Павлов-младши за 10 дни обиколи цялото Черноморие. Филмът му вече е готов да бъде презентиран пред свекъра на сестра му - мултимилионерът Акрам Микнас, който в ОАЕ се приема като Краля на рекламния бизнес.

Акрам е баща на Терек Микнас, съпруг на Венцислава - дъщерята на Илия Павлов от първия му брак. Майка й е Антоанета Чергиланова, с която приживе собственикът на “Мултигруп” се разведе. Въпреки това Дарина Павлова, която е втора съпруга на покойния бизнесмен, е в перфектни отношения с Антоанета.

Дарина Павлова с трите си деца - Венцислава, Паола и Илия-Калоян

СНИМКИ: ФЕЙСБУК
Дарина Павлова с трите си деца - Венцислава, Паола и Илия-Калоян СНИМКИ: ФЕЙСБУК

През 2014 г. Венцислава се омъжи за Терек Микнас на тридневна церемония във вълшебен замък край Флоренция в Тоскана. На нея се събраха султанът на Бахрейн и холивудската звезда Джордж Клуни, персонално поканен от Павлова.

Две години по-късно се роди Алба, а три години след нея и синът им - Микнас.

Първоначално Венцислава и съпругът ѝ сключват тайно брак в Лимасол, Кипър. На тържеството присъства и майката на Венцислава - Тони.

За разлика от пищното парти в Италия сватбата в Лимасол е в много по-тесен и скромен кръг. Дори булката не е в бяло, а е в семпла копринена рокля. На подписването присъстват едва десетина гости. През цялото време Терек документира събитието и пуска снимки на профила си в инстаграм. На повечето от тях съпругата му Венцислава, усмихната, е прегърнала майка си Антоанета, а той - баща си Акрам Микнас.

Татко Акрам започва бизнеса си през 1968 г. в рекламния бранш, а сега компанията му е най-голямата в Арабския свят с представителства в над 18 страни. Империята му вече се занимава не само с реклама, а и с хотелиерски бизнес, луксозни недвижими имоти и други сродни дейности. Терек, мъжът на Венцислава, също участва в бизнеса с баща си. Той управлява няколко хотела, ресторанти и яхтено пристанище в Бахрейн. Въпреки че са милионери, Венци и Терек продължават да работят и не се осланят само на имуществото на семействата си. Двамата всеки месец превеждат пари за благотворителност към три фондации, казват близките им.

Венцислава Павлова е в отлични отношения със сестра си Паола, която е с четири години по-малка от нея, и брат си Илия-Калоян, и двамата деца на Дарина Павлова и покойния им баща.

Дарина Павлова с бременната Паола на Нова година
Дарина Павлова с бременната Паола на Нова година

“Татко винаги е бил моят пример в живота. Именно неговата липса отвори една рана в живота ми, която никога няма да зарасне. Аз и физически приличам много на него”, казва Венцислава малко преди сватбата си, когато е убедена, че баща ѝ я наблюдава “отгоре” и се радва на щастието ѝ.

Паола Павлова, другото момиче на Илия Павлов, също физически прилича на баща си. В края на април тя стана майка на момченце. Красавицата, която преподава йога, е завършила социология и визуални изкуства. Няколко години по-късно основава услуга за онлайн абонаментна кутия, която ръководи през по-голямата част от 20-те си години, докато не стига до т.нар. бърнаут и се налага да се подложи на операции. Това самата тя описва в блога си pavlovawellness.com.

Паола от години живее в САЩ, страда от болестта ендометриоза и аденомиоза. “Откакто се помня, са ми казвали, че е малко вероятно да зачена и ако успея, най-вероятно няма да продължи”, разказва Паола в своя инстаграм профил, затова и бременността си определя като чудо.

Кой е таткото на момченцето обаче, все още не е ясно. Преди пандемията, през 2020 г. Паола споделя за връзка с мъж с инициали Д. Ф. Гранадос, който точно като нея е йога и живее в “сърцето на природата”, както самата Паола отбелязва в мрежата. “С този човек се запознахме преди доста време.

Целунахме се в 7-и клас

и след това дългата ни история се случи. Накратко, той избра най-добрата ми приятелка пред мен и ми разби сърцето. Тогава наистина мислех, че това е така. Романтиката ни беше драматична. След това обаче звездите ни се пресякоха благодарение на средното училище и от най-добрия ми приятел стана мой любим. Днес двамата се учим как се живее с любов. Мисля, че съм го обичала и така ще е с всеки ден от деня, в който се срещнахме”, написа по това време в нета Паола. Дали двамата са още заедно, йога майсторката не споделя.

Синът на Дарина Павлова - Илия-Калоян Павлов, в момента се занимава с кино. Само месец след като завърши бакалавърската си степен, свързана с бизнес в Щатите, той започна работа в една от най-известните филмови компании в света, и то на висока позиция след конкурс. Илия спечели длъжността директор “Международни продажби” във филмовия гигант “Милениум филмс”. Годишната му заплата за този пост в Щатите, където живее, е около 200 000 долара. Любопитна подробност е, че като възпитаник на Университета на Колорадо милионерският син е изучавал математика и икономика и много го бива в продажбите.

Илия-Калоян на стадиона. Момчето обожава американски футбол.
Илия-Калоян на стадиона. Момчето обожава американски футбол.

Илия-Калоян на стадиона. Момчето обожава американски футбол. На снимката вляво Джордж Клуни на сватбата на Венцислава и Терек

Младият Илия се е ориентирал към бизнес в киноиндустрията и впечатлил изключително бързо комисията, като смятал огромни суми наум.

Веднага след като се дипломира, синът на Дарина Павлова започва стаж в прочутата агенция за управление на таланти Wime-img. Именно там в отдел “Глобална интеграция и стратегия” Илия Павлов-младши се “влюбва” в маркетинговия бранш на развлекателния свят, както сам е заявил в CV-то си.

“Не съм направила нищо, с което да подкрепя Илия. Той сам си отвоюва позициите в професията, не му се бъркам и в личния живот. Да се оправя, голям мъж е вече”, коментира възхода на сина си Дарина Павлова.

Сред близките на младежа са Мел Гибсън, Силвестър Сталоун, Джордж Клуни, както и други холивудски звезди.

От известно време насам Илия Павлов-младши има ново гадже

Тя е очарователна млада моделка, която в инстаграм се подписва само с инициали. За нея се знае, че е близка с Илия поне от половин година. Хобито ѝ е фотографията, както и модата.

“Илия-Калоян е много влюбчив и винаги дава всичко от себе си в една връзка”, казва за него майка му, която невинаги е подкрепяла сина си в избора на партньорки. Пример е предишната му изгора Аби Майс, с която Илия-Калоян дори обмисляше брак и семейство, но майка му го “посече”. Илия и момичето се разделиха и само месец по-късно Аби си намери богат пакистанец.

Преди Аби синът на Дарина имаше връзка и с момиче на име София Шенли. Той запозна и нея с майка си, докато Павлова още живееше в Рим, но връзката им също се разпадна.

Голямото семейство Павлови не пропуска да се събира на празници и фамилни тържества и всички се разбират добре помежду си, твърдеше покойният свекър на Дарина Павлова - Павел Найденов, баща на съпруга ѝ Илия Павлов.

Дарина рядко идва в България. Обикновено го прави по работа за по два-три дни. За повече от месец бе тук, когато киностудията в Бояна засне поредицата от филми “Непобедимите”, на които бе продуцент.

Тогава у нас дойдоха холивудските звезди Арнолд Шварценегер, Силвестър Сталоун, Антонио Бандерас, Джейсън Стейтъм, Барни Рос, Конрад Стоунбанкс и много други. Благодарение на нея в София бе снимана и реклама за последния модел автомобил на “Порше”. Дарина Павлова се появи и по телевизията през 2015 г. като част от журито в риалити шоуто “България търси талант” и спечели овациите на публиката с липсата на всякакви претенции и постоянната си усмивка.

Дарина Павлова и Джовани Ангиолини
Дарина Павлова и Джовани Ангиолини

Дарина се готви за Иския

Дарина Павлова се готви отново да посети фестивала в Иския, Италия. Тя прави това всяка година през юли. Джазфестът събира музиканти от страната и света, както и холивудски актьори. Бившата актриса ще е в компанията на Сандро Рубини, нейния секретар от години, който от месеци вече живее в Мексико. Сандро се раздели с последното си гадже - син на влиятелен политик, и отново е сам. Двамата с Дарина се познават повече от 15 години.

Дарина: Винаги ще обичам само Илия!

Винаги ще обичам само Илия! Той е първата и последната ми любов”. Това казва бившата актриса, родена в Казанлък, когато я попитат кой от известните мъже около нея е истинското гадже и кой само приятел. “Нека остане загадка”, отвръща с усмивка Павлова. През годините приписват връзки с красиви актьори, но тя признава само за една - със Силвио Берлускони, бившия италиански премиер.
С днешна дата красивата вдовица най-често е забелязвана в компанията на известния пластичен хирург в Италия - Джовани Ангиолини. Всъщност той бил причината г-жа Павлова да изглежда с 20 години по-млада. Именно покрай операциите, на които се подлага, за да се поддържа, двамата се запознали и той спечелил сърцето . От своя страна Ангиолини не говори за личния си живот, но нарича Дарина “дамата на сърцето си”. Двамата обожават да пътуват с яхта в морето и да вечерят в едни от най-романтичните ресторанти на Порто Черво.