Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Орлин Гигов
Орлин Гигов

"Падане по стълбите" - това е оправданието, което използва за насилието над приятелките си Орлин Гигов, който уби украинката Силвия и сега е в ареста.

За бруталното домашно насилие разказа пред Нова тв Ани, чието лице остана скрито. Тя сподели, че знае за поне още 5 жени, пострадали от Гигов.

Сега ще видиш как се умира, ми казваше той. Най-голямата грешка, която съм допускала, и най-голямата болка. Да умират децата ми бавно и мъчително пред мен, заплашва цялото ми семейство, разказа Ани.

Историята й е отпреди 10 г. със заплахи, които продължили и тази година. Ани разказа, че е "падала" няколко пъти, бутната от него.

Пребивана е с бухалки и заплашвана от него. Лошото му лице започнало, когато разбрал, че е бременна. Завел я при доктор и я принудил да направи аборт. След това у дома я пребил с точилка, юмруци и ритници. "Знам как да те бия, знам и как да те убия", ми казваше той, разказа Ани. И допълни: "Изходи се по малка нужда върху мен, след това заспа, Една чаша вино да изпие, той изключва, друг човек става. На другия ден ми каза, че не помни, хиляди оправдания. Много пъти съм го чувала, няма да спомена имена на известни личности, но ми казваше - сега ако те приключа, си продължавам живота като чист човек, защото има приятели, връзки и познати."

Ани опитала да избяга, но не можела да се откопчи. Започнаха заплахи срещу семейството ми, писа ми рак да ме хване, децата ми да се разболеят, родителите ми, разказа тя.

Във времето, в което Гигов пребивал и заплашвал жени, една от тях се опитала да го осъди, но не успяла. Получил само задочна присъда на горна инстанция - 3000 лева глоба.

По медийни данни срещу Гигов има 18 жалби.