Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Бойко Борисов и Доналд Тръмп
Снимка: Фейсбук, Бойко Борисов
Бойко Борисов и Доналд Тръмп Снимка: Фейсбук, Бойко Борисов

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов явно е твърдо убеден, че правителство в този парламент няма да има. Това се вижда от негов пост във фейсбук, където той осъжда покушението срещу Доналд Тръмп. Борисов пише, че и у нас езикът на омразата няма да доведе до нищо добро и призовава за политическа зрялост в предстоящата предизборна кампания без език на омразата. Ето поста му:

„Осъждам остро опита за покушение над Доналд Тръмп и му желая бързо възстановяване. Насилието няма място в цивилизования и демократичен свят. Всички трябва да си дадем ясна сметка, че езикът на омразата само разделя обществата ни. В България езикът на омразата между политиците става все по-остър и видим. Разделението между хората е опасно и отдавана предупреждавам, че това няма да доведе до нищо добро. Ето защо още веднъж заявяваме, че разчитаме на политическа зрялост в предстоящата предизборна кампания без език на омразата". Такъв призив отправи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във Facebook.

Припомняме, че Доналд Тръмп бе ранен в дясното ухо на митинг в щата Пенсилвания.

Осъждам остро опита за покушение над Доналд Тръмп и му желая бързо възстановяване. Насилието няма място в цивилизования...

Публикувахте от Бойко Борисов в Събота, 13 юли 2024 г.