Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Гарет Саутгейт Снимка: Архив
Гарет Саутгейт Снимка: Архив

"Трите лъва" бият Нидерландия, но губят финала от Испания смята, Николас Аужула

Англия ще играе финал на Евро 2024, но ще го загуби. Това обяви екстрасенсът Николас Аужула.

39-годишният мъж който твърди, че е предсказал пандемията от коронавирус, претендира, че е предвидил и главната роля за Букайо Сака на европейското първенство.

Той е на мнение, че крилото на “Арсенал” ще е с основна роля при победа на Англия над Нидерландия на осминафиналите. Но в крайна сметка “трите лъва” нямало да отнесат така жадувания трофей у дома. На финала футболистите на Гарет Саутгейт ще загубят от Испания, обяви Аужула.

Николас е терапевт и астролог, който живее в Южен Лондон, Твърди, че е разкрил психическите си способности на около 17-годишна възраст. Тогава имал видения за себе си в минали животи – включително това, че е бил египетска кралица и е участвал във Френската революция.

Оттогава той твърди, че е предсказал точно големи световни събития, включително Covid-19, пожара в Нотър Дам в Париж и движението Black Lives Matter.

Николас казва, че неговите прогнози идват в сънища или предвидени по команда. Сега се отнесъл “в тишината и спокойствието” и се фокусирал върху чувствата си, за да предскаже победителя от полуфинала на Англия и Нидерландия.

“Английският играч Сака ще се издигне по име и слава, ставайки все по-добър в играта си”, твърди той.

“Първото полувреме ще бъде напрегнато, а второто ще стане по-интересно. Едно центриране, което е пас от средно до далечно разстояние, може наистина да промени играта. Внимавайте за голове на Кайл Уокър или Джуд Белингам за Англия. Испания ще победи Франция, Англия ще победи Нидерландия, а Испания ще спечели Евро 2024.

Запитан дали би заложил пари на прогнозата си, Николас добави: “Все още не съм направил залог, но не се съмнявам, че Испания ще спечели”.

И той не е единственият, който предвижда победа Англия в днешния полуфинал. Група от “мистични сурикати” също прогнозират, че отборът на Саутгейт ще победи нидерландците.

Животните правят прогнозата си, като избират една от две кофи с ядки - всяка с флагче отстрани, което представлява противниковите отбори.

Контейнерите се поставят един до друг, преди сурикатите да бъдат освободени, и кофата, заобиколена от най-много животни, се обявява за победител.

Главният пазач Джема Романис каза, че “не бива да се съмнявате в психическите способности на мистичните сурикати”.

В последния тест обаче някои от животните от групата проявиха интерес към кофата на Нидерландия.

“Така че не смятаме, че ще бъде лесен мач за Лъвовете. Но изглеждат сигурни, че Англия ще стигне до финалите”, добави гледачката им.