Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Васил Терзиев
Васил Терзиев

"Витоша е кауза. Не е въпрос на политика, а на това какво е добро за София. Призовавам политическите партии да се обединят, да оставят различията си настрана и да подкрепят нещо, което е по-голямо от всяка предизборна кампания – да възстановим Витоша във вид, в който можем отново да й се радваме.
Нека си поставим цел – да възстановим Витоша във вид, с който можем да се гордеем, далеч преди 100 годишнината на парка!". Това написа във фейсбук кметът на София Васил Терзиев. В неделя  се навършват 90 години от създаването на Природен парк „Витоша".

"Да, ще отнеме време и постоянство – отвъд мандата на един кмет или едно правителство. Аз ще направя всичко, което зависи от Столична община. Но се нуждаем от подкрепата на всички, в дългосрочен план. Достъпна и пълноценна Витоша не е само за нас, а за София и бъдещето й – нещо, с което да се гордеем и което ще оставим за поколенията напред.
Да, ще отнеме време и постоянство – отвъд мандата на един кмет или едно правителство. Аз ще направя всичко, което зависи от Столична община. Но се нуждаем от подкрепата на всички, в дългосрочен план. Достъпна и пълноценна Витоша не е само за нас, а за София и бъдещето й – нещо, с което да се гордеем и което ще оставим за поколенията напред", пише още той.