Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Румен Радев СНИМКА: Румяна Тонева
Румен Радев СНИМКА: Румяна Тонева

Приятели,

всички искаме мир! Лично не познавам някой който да иска война. Война искат терористите и няколко офицера, като така си пазят заплатите и привилегиите.

Няколко пъти чувам, че господин Радев иска мир в Украйна. Същото го искат и няколко политически формации.

НО

Нека господин Радев и другите миротворци да си представят как президентът на Русия и президентът на Украйна, сядат на масата за преговори. Поздравяват се от учтивост и ...

Какъв е планът на господин Радев и силно искащите мир? Нека ни дадат няколко отправни точки от които да се започне.

Примерно, господин Зеленски да приеме, че не малка част от територията на Украйна е превзета от господин Путин. Може би трябва да му благодари за превземането?! Да приеме, че стотици украински деца против волята им са отвлечени?! Да приеме, че не малка част от инфраструктурата на държавата му е разбита от господин Путин?! Да приеме, че хилядите избити украински граждани са статистика?!

И ако това се случи и господин Зеленски благодари на Путин, даже може и ръка да му целуне, каква е следващата стъпка? Примерно да му предложи да окупира още няколко области?!

Предполагам, че господин Радев има план или пътна карта на вероятните преговори за след това?

Приятели,

мир искаме всички.

Мирът на господин Радев какъв е? Да приемем, че каквото станало, станало. Да забравим всичко и да се прегърнат окупаторите с окупираните. Жертвите да простят на разрушителите?

Това не е мир, приятели.

От фейсбук