Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мария Бакалова като абитуриентка
Снимка: Инстаграм на Мария Бакалова
Мария Бакалова като абитуриентка Снимка: Инстаграм на Мария Бакалова

Изпратете в "24 часа" снимки от най-прекрасната нощ: ваши, на мама, татко, баба или дядо, разкажете с малко думи личната си история и тя ще стане част от националната

През 2015-а шапка във въздуха хвърли и първата българска актриса, номинирана за "Оскар" - Мария Бакалова. Облечена в ефирна светла рокля, досущ като принцеса, бургазлийката позира усмихната с букет в ръка. Тогава Бакалова все още не беше част от отбора на блондинките. Преди да завърши НАТФИЗ в класа на проф. Иван Добчев и да попадне в бляскавия свят на Холивуд, актрисата учеше актьорско майсторство за драматичен театър и флейта в Националното училище за музикално и сценично изкуство "Панчо Владигеров" в Бургас. 

Така изглежда Мария Бакалова 9 години след абитуриентския си бал. 
СНИМКА: КОКО КРЪСТЕВ
Така изглежда Мария Бакалова 9 години след абитуриентския си бал. СНИМКА: КОКО КРЪСТЕВ

 Абитуриенти на 18 и на 81, покажете ни колко сте красиви!

Изпратете в "24 часа" снимки от най-прекрасната нощ: ваши, на мама, татко, баба или дядо, разкажете с малко думи личната си история и тя ще стане част от националната

Извадете незабравимите снимки от абитуриентския ви бал, запечатани в кадър, и участвайте в новия фотоконкурс на "24 часа". Независимо на каква възраст сте - на 18 или 81 години. Независимо дали сте преживели най-прекрасната нощ наскоро, или преди половин век.

Изпратете снимките независимо къде се намират - в телефона ви, в паметта на компютъра или в кашона - без значение от годината на завършване. Ще ги видите на два пъти в "24 часа" - в най-четения всекидневник и в най-посещавания новинарски сайт в България, в който 3 милиона всеки месец търсят достоверна информация.

Направете вашата лична история част от националната!

Изпращайте вашите снимки на адрес [email protected] 

Предни дни започна изпращането на абитуриентите. 
Снимка: Велислав Николов
Предни дни започна изпращането на абитуриентите. Снимка: Велислав Николов