Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Какво ви е необходимо:

1 и ½ ч.ч. брашно; 1 ч.ч. кафява захар; ¾ ч.ч. какао; 2 ч.л. бакпулвер; 3 яйца; 1 к.ч. червено вино; 1 ч.ч. прясно мляко; ½ ч.ч. разтопено масло; 1 ч.л. сода; 1 пакетче ванилия; пудра захар за поръсване.

Pixels Регент

Впечатляващ, богат цвят с пурпурен оттенък. Виното има интензивен, специфичен сортов аромат на тъмни плодове с нюанси на арония, черна череша, касис и синя слива. Показва много приятен, хармоничен вкус с нежен бариков финес – нотка канела и черен шоколад. Има обем, сочна дължина, мекота и апетитен финал.
Впечатляващ, богат цвят с пурпурен оттенък. Виното има интензивен, специфичен сортов аромат на тъмни плодове с нюанси на арония, черна череша, касис и синя слива. Показва много приятен, хармоничен вкус с нежен бариков финес – нотка канела и черен шоколад. Има обем, сочна дължина, мекота и апетитен финал.

Виното се съчетава чудесно със студени предястия, риба тон, патешко магре, елзаски специалитети и пикантни блюда от традиционната кухня. Вкусно е със зрели сухи меса, колбаси и особено с бялото българско саламурено сирене. Сервира се при температура 16-18 0 С.

Начин на приготвяне:

Пресейте брашното с бакпулвера, добавете ванилията, захарта, содата и какаото. Смесете ги добре.  В отделен съд разбийте яйцата, добавете прясното мляко, олиото и виното. Смесете със сухите подправки и разбъркайте до получаването на еднородна смес. Изсипете получената смес в предварително набрашнена и намазнена тавичка с падащи стени. Изпечете на умерено загрята фурна за около 35-40 минути. Оставете готовото брауни да се охлади. След това поръсете с пудра захар. 

Вижте още рецепти с вино на 24chasa.bg