Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Какво ви е необходимо:

  • 1 малка тиква сорт “Матилда”;
  • 150 г прошуто на слайсове;
  • 100 г синьо сирене;
  • 1 шепа микс малки зелени салати;
  • 4-5 гриловани маслини;
  • 1 глава чесън;
  • 1 ч.ч. бяло вино;
  • 1 ч.ч. вода;
  • 1 к.ч. орехи;
  • 1 к.ч. червени боровинки;
  • сол;
  • черен пипер;
  • зехтин

Kabile Chardonnay & Sauvignon Blanc Красив златистозелен цвят. Експлозивен плодов аромат в комбинация със свежи тиолови нотки. Пълнота и структура във вкуса с ароматна дължина и апетитен послевкус. Виното е вкусно самостоятелно, съчетава се апетитно с вегетарианска храна, паста, пица, пикантни храни.
Kabile Chardonnay & Sauvignon Blanc Красив златистозелен цвят. Експлозивен плодов аромат в комбинация със свежи тиолови нотки. Пълнота и структура във вкуса с ароматна дължина и апетитен послевкус. Виното е вкусно самостоятелно, съчетава се апетитно с вегетарианска храна, паста, пица, пикантни храни.

Начин на приготвяне: Загрейте фурната на 200°. Измийте добре кората на тиквата. Разрежете я по дължина и почистете от семките. Намажете я с малко зехтин. Поръсете с черен пипер и сол. Поставете парчетата тиква в тава за печене. Разрежете главата чесън наполовина. Едната полови[1]на сложете в тавата, а от другата извадете скилидките, смачкайте ги и ги разпределете в двете половини на тиквата. На дъното на тавата сложете 1 ч.ч. вода и 1 ч.ч. бяло вино. Изпечете тиквата, докато омекне. Веднага след като я извадите от фурната, я напълнете със синьото сирене, прошутото, микса от зелени салати, червените боровинки и орехите. Сервирайте с охладено бяло вино Kabile Chardonnay & Sauvignon Blanc.