Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Бойко Борисов Кадър: Фейсбук
Бойко Борисов Кадър: Фейсбук

"Приемахме всичко предложено от ПП-ДБ и накрая за конституцията, за този хаос, който се създаде, за всичко, само аз поех отговорност, а авторите им се скриха", това заяви Бойко Борисов на брифинг от Силистра. 

"Изводът за тези четири години е пълен разпад, пълен хаос. Това ли беше най-важното днес, преди да се разбере дали пилотите са живи. Да ви изтрият записите, да ви заглушат гласа?", попита Борисов по повод инцидента в Граф Игнатиево днес. 

"Мисля, че и аз съм ги виждал тези пилоти. Ако не ме лъже паметта, обучението сега за F-16 на пилотите е 10 милиона на година, 5 млн. долара. Такива пари се инвестират във ВВС. Има една песен, че се уважават тези офицери, които не на гърба на войниците си градят кариерите, а тези, които връщат войниците живи", каза той. 

Той каза, че в неговото правителство бюджетът за отбрана бил 3,6 млн. лв. 

"И една "Пантера" падна, ако не ме лъже паметта, във военноморските учения. Колко вече станаха случаите? Яд ме е като всеки българин, но знам колко много сме направили в тази сфера. В цял свят в момента в отбраната се инвестират страшно много пари", каза още Борисов. 

Лидерът на ГЕРБ каза, че и да се опитват да поставят някаква системност в другите партии, те се възползват, за да си правят предизборна кампания с ГЕРБ. 

"Имаха пълно мнозинство в парламента, когато ние бяхме изчегъртани. Аз, когато съм управлявал, парите за българите се разплащаха. А сега на всеки за нещо сме виновни за неговите неудачи", заяви той. 

"Какво искат да им подкрепя? Смяната на пола е забранена и сега до 18 години. В края на краищата всеки се определя както иска. Тая тема я говорихме, затворихме я", коментира още Борисов. 

Той заяви, че е убеден, че ще има стабилност. 

"Хората осъзнават, че ако това продължава ще има разпад и ще излязат да гласуват", каза лидерът на ГЕРБ. 

Той коментира и изказването на Асен Василев от днес, в което депутатът от ПП-ДБ заяви, че Борисов се "крие в храстите". 

"Такива коментари не допринасят", каза Борисов. 

Публикувахте от Бойко Борисов в Петък, 13 септември 2024 г.