Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

В дома му открита всякаква дрога - канабис, кокаин, синтетика

Наркодилър издъхна в УМБАЛ Бургас от свръхдоза, след като по време на полицейска проверка няколко часа по-рано успял да погълне пакетче с близо 20 грама пико.

За инцидента, станал на 14 юли в бургаския квартал "Черно море", съобщават днес от Областната дирекция на МВР Бургас.

Около 11.30 ч. в неделя на ул. "Пирин" служители от Пето Районно управление – Бургас извършили полицейска проверка на 25-годишния криминално проявен и осъждан Деян Иванов, с прякор Китаеца. В опит да се отърве от част от дрога, Китаеца погълнал пакетче с около 20 гр. кристали.

Своевременно е откаран в УМБАЛ  Бургас, където въпреки медицинските действия починал вследствие на погълнатото наркотично вещество, уточняват от полицията.

Извършено е претърсване на обитавания от бургазлията адрес, от който са иззети различни наркотици - 1 кг. канабис, 100 грама кокаин, плик с 500 розови на цвят хапчета / екстази/, четири плика с общо 250 гр. червен фосфор,  три топчета с бяло кристалообразно вещество, чийто точен състав е в процес на изясняване и две електронни везни. Наркотиците били скрити в бидон в барака до къщата. По случая е образувано досъдебно производство.