Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Жаклин Костова КАДЪР: NOVA
Жаклин Костова КАДЪР: NOVA

Мъж заплашва майката на детето си, с която са разделени

Получавам заплахи за убийство, да ме изгори жива, да ме хвърли през терасата, разказа Жаклин Костова пред Нова тв. Всичко започна преди 6 месеца, когато той разбра, че до мен има друг човек.

Заплахите не са само вербални, позволи си да нахлуе в дома ми, нападна ме, удари ме, изпочупи играчките на детето, нападна и приятеля ми, разказа жената.

На 22 май тя пуснала жалба в полицията.

След това мъжът разбрал, че тя и детето ще живеят в дома на приятеля й и заплашил, че ще запали и унищожи апартамента им.

Не съм поискала ограничителна заповед, защото не вярвах, че това ще се случи, казва Костова. Но днес новоремонтираният апартамент е целият залят с животински фекалии, след като вандалите счупили прозорец и влезли вътре.

Образувано е досъдебно производство за проникване в чуждо жилище и има задържано лице за 24 часа, обясни Даниел Михов - старши инспектор и началник на участък "Владиславово" към 3-о РУ във Варна.

По водената преписка до този момент не са събрани данни за оказване на физическа сила срещу госпожата. Лицето е призовано, явило се е, съставен му е протокол за предупреждение по водената преписка. Предстои приключването й и уведомяване на Районна прокуратура - Варна, обясни Михов.

Лицето има стари криминални прояви, осъждано е, допълни той.