Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Президентът в периода 1997 - 2002 г. Петър Стоянов КАДЪР: Би Ти Ви
Президентът в периода 1997 - 2002 г. Петър Стоянов КАДЪР: Би Ти Ви

Спокойно, читателю! Няма грешка.

Това всъщност е заглавието на новата книга на Сергей Трайков, чиято премиера беше в "Сити марк арт център". Освен от президента Стоянов интелектуалното събитие беше уважено и от много журналисти, артисти, художници и други белокоси приятели на автора.
Сергей Трайков е дългогодишен журналист във в. "Стършел", където е написал хиляди фейлетони и критични дописки. Автор е на четири сборника с разкази и на повестта "Вечер, когато слънцето изгрее".
От книгата ще разберете, че Шекспир се е родил едновременно на три места. Или как в крак с новите изисквания на времето режисьор филмира Шекспирови пиеси със заглавия като "Двамата гей веронци", "Секс в лютна нощ" и др.
И още: Христос е съветски болшевик, Чърчил е изплагиатствал от Гьобелс, а Католическата църква научила Хитлер как да се отнася с евреите...
Но защо, по дяволите, Шекспир не е девствана?

Мога да ви подскажа отговора, не не искам да ви развалям удоволствието от четенето на този "иронично-саркастичен паноптикум" и запознанството ви с чудати герои и безумни ситуации.
Сергей Трайков внимателно повдига завесите на своя театрален опус, казвайки: "Този роман е художествена измислица, изтъкана от неизмислени документи, исторически факти и реални събития.