Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Костадин Костадинов.
Костадин Костадинов.

Българският народ удари звучен шамар на т.нар. политически елит, който дълго трябва да кънти в празните глави на повечето в тази зала. Огромната част от народа искрено ненавижда хората в тази зала.

Това заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов в словото си при старта на Народното събрание. Той обясни, че говори смирен.

Държавата ни умира пред очите ни, но едва 10% се борим за оцеляването на нацията. Длъжни сме да  спечелим отново народа, да направим всичко за всички. Дори в този екзотичен състав на НС вярвам, че това е възможно, допълни Костадинов. 

Да спрем да се клоняме на този и онзи, защото само гордо изправеният човек заслужава уважение, допълни лидерът на "Възраждане". И поиска да се спре корупцията, кражбите в здравеопазването, да се върне качеството в образованието.

"Възраждане" няма да спре да защитава българските интереси, защото ние друг народ нямаме, друга родина нямаме. Добър, лош, ние друг народ нямаме, той е нашето семейство и ще се бием за него, завърши Костадинов и цитира Никола Вапцаров с "В бурята ще бъдем с теб".