Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Румен Радев СНИМКА: Румяна Тонева
Румен Радев СНИМКА: Румяна Тонева

Тъкмо се чудех как още по-ясно да илюстрирам защо е важно да гласуваме, и президентът със замах ми улесни задачата. Гласувайте на парламентарните избори, за да не наливаме вода в мелницата на Радев - един от малкото европейски държавни глави с проруски позиции.

Не минава месец, без Радев да се опитва да ни "страхува" с кремълски опорки. Последните са за "ядрен армагедон" и обилно доукрасени с абсолютно безотговорни спекулации как "самозаните евроатлантици" "биха изпратили всички Българи да се бият в Украйна". Глупости.

Говоренето му е пошло и срамно заядливо - напълно неадекватно за държавен глава на европейска страна, коментиращ позицията на управляващите по най-сериозната международна криза от десетилетия.

Не минава месец, без да чуем каква гавра с конституцията били промените, които направихме. Да, хубаво помните - същите промени, които му орязаха възможността да управлява през служебните кабинети.

Радев това иска, да не гласувате за парламент. За да продължи с манипулациите колко ни били нелегитимни парламентите. За да продължи да бута България към президентска република, ако може - с доживотен мандат на титуляра. Тоя филм по-възрастните сме го гледали и не беше хубав.

Гласувайте с #14 на 9-и юни - за да не се чудим после защо проруският ни президент е силен, а за проевропейско мнозинство малко нещо не достига.

От фейсбук