Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

“Обичам те”, придружено с целувка. Този коментар написа певицата Никол Шерцингер под снимка на Григор Димитров и графити художника Retna в инстаграм.

Последваха възторжени обръщения към нея и тенис звездата по повод тяхната любов, която през последните седмици чуждите таблоиди определят като приключила. Появиха се слухове, че Шерцингер има нов ухажор - бившия футболист Джейми Реднал. У нас пък се заговори за това, че ракета №1 на България има нова връзка с друга певица, и то наша - Михаела Филева. Имаше твърдения, че двамата са издали романтичните си чувства един към друг в социалните мрежи. Доказателства за това обаче и в момента не могат да бъдат открити. Самата Филева намери за нужно да обясни, че в това няма нищо вярно.

“Като българка съм горда с успехите на тенисиста Григор Димитров. И това е всичко, което мога да кажа за него, тъй като не го познавам лично”, написа във фейсбук изпълнителката, която е треньор в “Гласът на България”.

Сега остава въпросът към кого са адресирани думите “Обичам те” на Шерцингер под кадъра в инстаграм. Възможно е те да са за художника Retna, с когото певицата е в отлични отношения.

Всъщност Никол и Григор бяха по едно и също време в Лос Анджелис преди дни, но посетиха две различни събития след връчването на наградите “Оскар”. Тенисистът присъства на традиционното афтърпарти на сп. “Венити феър”, а музикалната звезда - на ежегодното благотворително събиране на фондацията за борба с болестта СПИН на Елтън Джон.

От купона на списанието самият Димитров публикува снимка, на която държи статуетка, но още по-любопитното е, че е в компанията на Серина Уилямс. Фотосът е придружен с обяснението: “Моите приятели Оскар и Серина”.

Двете тенис звезди имаха романтична връзка, а Уилямс е споделяла по адрес на българина, че той има “каменно сърце”. Днес те са добри приятели.

На същото парти на “Венити феър” е присъствала и друга бивша на Димитров - Мария Шарапова. Били ли са двамата в опасна близост, не е документирано.

Любопитно е, че от същата вечер в Лос Анджелис Шерцингер бе отбелязана на снимка на своя позната в инстаграм, на която имаше таг също и Григор Димитров, макар да не се вижда в кадъра. В момента обаче същият фотос не може да бъде открит.

Макар да изглежда сияеща, певицата е “сломена”, след като стана жертва на хакерска атака. В интернет изтече интимно видео, което показва как тя си разменя ласки в леглото с бившия си приятел Луис Хамилтън. Киберпрестъпниците са разбили защитата на нейния телефон. Сега Никол е силно “загрижена, че това е само началото на кошмар” и че през следващите дни ще изтекат още видеа и снимки, твърди близък до Шерцингер.

Дали в момента певицата разчита на подкрепата на Димитров? Няма категорични факти, че двамата са разделени или че все още намират начин да се обичат, без да го афишират.