Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

  • Изневерите, разводите и човешките несполуки на знаменитостите ги хуманизират и носят подсъзнателно успокоение на останалите
  • Двамата се запознават на снимките на "Мръсни ангели", но любовта им е "от предишен живот"
  • "Нищо не е толкова трудно, ние си го правим по-трудно", сигурна е актрисата, за която дори разстоянието не може да застане между двама души, които се подкрепят

Екшънът се съсредоточава върху група от жени войници, която на фона на изтеглянето на войските на САЩ от Афганистан е изпратена в страната с тайна мисия. Те трябва да спасят тийнейджъри, приклещени между Ислямска държава и талибаните. В лентата на култовия режисьор Мартин Кембъл "Мръсни ангели" Мария Бакалова си партнира в една от главните роли със звездите Ева Грийн и Руби Роуз.

На снимачната площадка именно на този филм се случва една от най-важните срещи в нейния живот. Актрисата се запознава с Валери Григоров, който е част от каскадьорския екип. Любовта пламва на терен - първо в България, а после и в Гърция. Или по-скоро още "от предишен живот" - казва самата Бакалова на шега или пък не. Но това е само началото на приказната им история. Малко след запознанството им в последния ден от годината Валери сънува Мария.

Макар че не е човек, който праща пожелания на кого ли не за Новата година, вътрешният глас у него надделява и той пише на Бакалова. Точно на 1 януари е първата им среща - символично, нали? А след това ново начало и с всеки следващ ден любовта им само става по-силна.

Те се намират един другиго преди повече от година, ставайки една от най-харизматичните и обсъждани двойки. Въпреки хармонията помежду им обаче, като че ли всички чакат с нетърпение гръм в рая, или иначе казано - да ги видят разделени. Почти всяка седмица се появява някоя клюка/предположение, че двамата вече не са заедно. Но това не е случайно, защото веднага се вижда и огромният интерес към подобно съдържание.

Д-р Андреа Линер, клиничен психолог и коуч по раздяла, казва, че публичните личности - привлекателни, богати и успешни в очите на другите, би трябвало да са имунизирани срещу много проблеми в живота. Но разбира се - не са, а да имат нормални човешки разочарования и несполуки, носи подсъзнателно успокоение на всички останали. Сякаш подсъзнанието казва: "Ето, случва се и на най-добрите".

"Така че, когато разберем, че на знаменитости им се изневерява или се разделят, или се развеждат - това някак си ги хуманизира" - обяснява Линер. - Но това също може да ни обърка, защото смятаме, че те не би трябвало да имат такива проблеми, ако са постигнали тези нива на успех."

Мария Бакалова и Валери Григоров
Мария Бакалова и Валери Григоров

Алис Лепърт, професор по медии и комуникации, посочва, че някои хора действително се радват да видят как определени взаимоотношения рухват.

"Искаме да видим как любовта побеждава всичко - добавя Лепърт. - Но виждаме толкова много връзки на знаменитости да се разпадат, че сме скептични към повечето от тях от самото начало."

По тази причина има и много хора, които пък болезнено изживяват разделите на известни двойки, тъй като това отнема от идеализирания образ на любовта.

Връзката на Бакалова и Григоров засега изглежда имунизирана от външния интерес към техните лични взаимоотношения. Макар че каскадьорът не издържа и преди дни даде да се разбере, че изобщо не му харесва да чете едни и същи неверни твърдения за връзката си.

Той пусна снимка, на която прегръща Мария, и написа: "Ето, да ви дам повод и отговор. Обичам те, @mariabakalovaofficial".

Валери Григоров публикува снимка с Мария, на която пише: “Обичам те”.
Валери Григоров публикува снимка с Мария, на която пише: “Обичам те”.

Номинираната за "Оскар" актриса от своя страна не намира за нужно да дава излишни обяснения на когото и да било. Мария досега демонстрира, че освен амбициозна, талантлива и много работлива, не страда от комплекси и излишна суета.

В редица ситуации тя не си позволява да говори прибързано и да се покаже в лоша светлина, като се поддаде на провокации.

"Нищо не е толкова трудно, ние си го правим по-трудно", казва Мария в съвместно тв интервю със своя любим.

Едно от най-сериозните предизвикателства за нея и Валери е фактът, че и двамата са много заети и постоянно пътуват. Но въпреки това се разбират отлично и имат уговорката - когато тя трябва да е някъде по работа, а той е свободен - отива с нея. И обратното. Колкото и да са заети, намират начин и време да бъдат заедно.

"Когато хората се обичат, разстоянието не е от значение - коментира Мария. – Могат да са щастливи заедно, но ако в същото време си нещастен, защото не преследваш мечтите си, няма как да си полезен за другия човек. Насърчаваме се един друг да преследваме мечтите си, да работим и да се развиваме."

Мария Бакалова и синът на Мария Гроздева Валери Григоров КАДЪР: Инстаграм/mariabakalovaofficial
Мария Бакалова и синът на Мария Гроздева Валери Григоров КАДЪР: Инстаграм/mariabakalovaofficial

Бакалова обича да работи и да не лежи на стари лаври, последното голямо кинозаглавие с нея я вкара в обувките на Ивана Тръмп. Тя също така подкрепя Валери, който също започва да се изявява като актьор. Тепърва ще го видим в ролята на вратар във филма, за който говорят всички - "Гунди - легенда за любовта". След изявата му пред камерата в киноисторията на Аспарухов кастинг режисьорката пише на Гиргоров да й изпрати свой видеозапис и веднага след това той се сдобива с още една роля за сериал.

Образ, който не е далеч от неговия собствен - спасителски. Всъщност цели пет години Валери работи като спасител, след като изкарва курс.

Синът на олимпийската ни шампионка Мария Грозева въобще не е разглезен и не се плаши от работа, като от съвсем рано започва да си изкарва прехраната сам. Още едва на 16 години, за да не скучае и безделничи, става помощник-сервитьор в заведение в Синеморец.

Първата работа на Мария пък е на рецепцията на фитнес, на който е и лице. Още от първи курс започва да снима, без значение колко символичен хонорар ще вземе, защото опитът за нея е много по-ценен. И ето че днес Холивуд я стиска здраво в прегръдките си.

Валери Григоров и Мария Бакалова, които отскоро са двойка
Валери Григоров и Мария Бакалова, които отскоро са двойка

Въпреки отдадеността на кариерата си тя винаги намира време за половинката си, както и той за нея. Че двамата са един за друг, са сигурни всички, които ги познават.

И Мария Грозева е категорична, че много се обичат и самата тя изобщо не се бърка във връзката на сина си и неговата избраница, защото те най-добре знаят накъде и как да вървят.