Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"В продължение на часове показанията бяха изтръгнати от мен със заплахи, тормоз, притискане. Децата ми бяха отвлечени от МВР", каза тя през сълзи пред магистратите 

Обвиняемата за убийството на мъжа си Пейо Пеев - Габриела Славова се яви в съда. 

Нейният адвокат поиска медицинска експертиза, тъй като тя не се чувствала добре. Стана ясно, че Габриела вече е преглеждана. Била в ареста след прекаран мозъчен инфаркт, който според защитника й не оставя следи в мозъка, но е с изключително тежки последици за организма.

"Не считам че експертизата в МВР болница може да бъде достоверна", обясни тя.

Съдът отхвърли искането, защото прегледите са установили, че няма данни, които да налагат експертиза и здравословното й състояние е добро.

"Имахме динамична връзка, вълнуваща, понякога нехармонична като във всяко едно семейство", разказа Габриела пред магистратите и заплака. 

"Имаше вмешателство от страна на неговите родители, лишаване от наследство, заплахи. Справяхме се с Пейо, не си повишавахме тон, никога не създавахме стрес, винаги намирахме баланс, дори когато бяхме разединени. Решихме да се венчаем."

Тя отрече да е участвала в убийството му.

"По никой начин на съм го притискала към седалката, не съм сядала в скута му и се считам за невиновна. В продължение на часове показанията бяха изтръгнати от мен със заплахи, тормоз, притискане. Децата ми бяха отвлечени от МВР."

Габриела допълни, че в ареста се чувства зле.

"Дървеници смучат кръвта ми. Спя, ям и живея с хлебарки. От ареста рядко се излиза в ковчег. Няма как да съдействам, ако изляза в ковчег от ареста."

Тя помоли да бъде пусната от ареста, защото трябвало да гледа децата си, които не били добре здравословно - по-голямото страдало от гърчове, малкото също имало проблеми. Пеева твърди, че към днешна дата не знае къде точно са те, но искала да излезе на свобода и за да се грижи за възрастната си баба Тона.