Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Карамазов показва една от наградите си за снимките, които сам прави. Снимка личен профил във Фейсбук
Карамазов показва една от наградите си за снимките, които сам прави. Снимка личен профил във Фейсбук

“Мъжествено секси”, “Уникална снимка! Направо ти спира дъхът”, “Харизматичен”, “Знаеш как да привлечеш женското внимание”. Такива и още много други горещи коментари оставят почитателки под топлес снимка на Юлиан Вергов на фона на яркосиньото море и юлската жега или пък на черно-бял портрет на Асен Блатечки. Оказва се, че няма значение какъв е кадърът - дали е портрет, или е по-провокативен, защото българските актьори със сигурност покриват световните изисквания за секссимвол. При това независимо дали са на 30, или на 50 години.

Но не само Вергов и Блатечки оглавяват тази класация. Задържали във времето титлата “BG секссимвол” със сигурност са и Владимир Карамазов, Захари Бахаров, Александър Сано, Ники Илиев, Калин Врачански, Дарин и Деян Ангелови, Деян Донков, Иван Юруков, Орлин Павлов, Ивайло Захариев...

И както би ги нарекло Gen Z поколението - Оld Вut Gold (от англ. - стар, но златен), тези актьори продължават не само да пълнят сърцата с блестящата си игра в киното, в театъра, пред и зад камера, но явно и... очите. Или поне така гласят хилядите коментари в социалните мрежи. С разликата, че белезите на времето никак не им личат. Даже напротив - правят ги още по-привлекателни.

Брад Пит ряпа да яде пред Владо Карамазов

“Хубав и талантлив”, “Харизматичен и обаятелен”, “Брад Пит ряпа да яде”, “Определено годините работят за вас, ставате все по- и по-...”. Такива коментари оставят верни почитателки на актьора Владо Карамазов под публикациите му в социалните мрежи. И не са в грешка. Актьорът, който навърши 45 г., показва завидна физика и точно като Джордж Клуни става все по-обаятелен с годините.

Освен в театъра Карамазов несъмнено прикова погледите на почитателките си с образа си на разследващия полицай Филип Чанов в сериала “Дяволското гърло” и продължението му “Есента на демона”.

На сцената той участва в представленията “Идеалният мъж”, “Богът на касапницата” и “Neoдачници” на Народния театър, “Чест” в Театър 199 и др. От доста време другата му голяма страст е фотография, в която става все по-добър. С кадрите си не само печели куп награди, но и участва в благотворителни каузи. А за рождения си ден актьорът публикува първата си книга.

Юлиан Вергов - 54 му отиват!

Юлиан Вергов
Юлиан Вергов

С дълга брада или без, официално облечен или в типично неговия небрежен тийнейджърски стил с любимите кецове - през годините Юлиан Вергов не изпусна нито веднъж прозвището "секссимвол". Още от комедийния сериал "Тя и той", в който си партнира със Стефания Колева, актьорът спечели хиляди женски сърца. Но не само чарът му, а и големият му талант е причината да има роли в толкова сериали и филми.

Това лято Вергов се снима във филма "Те, вълните" заедно с Радина Кърджилова, Койна Русева, Мария Каварджикова и Теодора Духовникова, който предстои да излезе по БНТ. Не е ясно обаче дали сърцето на актьора отново е заето. Макар жълти медии да твърдят, че е.

Захари Бахаров изигра мафиота Иво Андонов, но стопли женските сърца с "ПоетиТе"

Захари Бахаров като Иво Андонов в "Под прикритие"
Захари Бахаров като Иво Андонов в "Под прикритие"

С образа си на мафиота Иво Андонов в хитовия сериал "Под прикритие" Захари Бахаров категорично си спечели симпатиите не само на женското, но и на мъжкото съсловие. А култовата реплика, която героят му изрича в пети сезон, след като се среща с ченгето под прикритие Мартин (в ролята е Ивайло Захариев): "Между другото, вече съм недосегаем шеста степен", го преследва и до днес. Със сигурност това е ролята, с която Бахаров стана най-известен. Все пак тя му придава така обичаните от нежния пол мъжественост и бед бой чар. Актьорът обаче показа, че има и друга страна - вече няколко години той е част от спектакъла "ПоетиТе", чиято създателка е съпругата му Диана Алексиева. В него едни от най-обичаните актьори рецитират поезия и вълнуват публиката до сълзи.

Тайната на Ники Илиев - тренира и се храни нормално, не в движение

Ники Илиев
Ники Илиев

С 8 плочки на корема си преди 3 седмици актьорът, режисьор и сценарист Ники Илиев посрещна 43-ия си рожден ден.

Той със сигурност е от хората, които се грижат за здравето и външния си вид, като редовно тренира и несъмнено е мечтан мъж на много жени. “Първо лято от 2015-а насам, което не прекарвам в потене на снимачната площадка. Досега се редуваха филм или сериал и все си казвах: другото лято ще правя каквото си искам. Е, това лято дойде. Почивам, тренирам, храня се нормално, а не в движение, както съм свикнал”, беше написал преди време Илиев.

Актьорът участва в множество продукции, но става по-разпознаваем с участието си в сериала “Забранена любов”, където си партнира със Саня Борисова. Двамата сключват брак, но се развеждат през 2018 г. И досега обаче са в добри отношения, дори той ѝ помага за филма “Никога не е просто секс”, който е режисьорски дебют за Борисова.

Самият Илиев вече има няколко ленти зад гърба си, в които не само играе в главната роля, но и режисира и продуцира. Направи и завръщането си на театрална сцена, изявява се и като преподавател по актьорско майсторство. Сега е зает с премиерата на новия филм “Без крила”, вдъхновен от историята на българския параолимпиец и шампион на дълъг скок Михаил Христов. Лентата на Илиев и Башар Рахал тръгва по кината от 6 декември.

Александър Сано или Ромео, който остана верен докрай на любовта си

Александър Сано
Александър Сано

Несъмнено мъж мечта е актьорът Александър Сано за това колко всеотдаен и влюбен е в съпругата си Нели Атанасова. Двамата са заедно от 16 г. За 50-годишния юбилей на Нели Сано показа видео в социалните мрежи с емоционално послание към любимата си. Съвсем наскоро двамата станаха баба и дядо, след като синът на Нели Карамански-младши и приятелката му Антоанет Пепе се сдобиха с дъщеричка Беатрис.

Александър беше по-известен като Среброто от музикалната група “Братя Мангасарян”, преди да докаже на всички колко е добър и като актьор. Направи го с малка, но значима роля в “Под прикритие” - беше Косъма, след чието убийство всички почитатели на сериала възроптаха, че го искат отново на екран. Показва таланта си и в чужди продукции, които се снимат у нас, а и като водещ на няколко тв предавания.

Асен Блатечки - завинаги лошо момче

Асен Блатечки
Асен Блатечки

Сякаш образът на бед бой (от англ. - лошо момче) приляга най-добре не на кого да е, а на Асен Блатечки. Запазеният му стил са черното кожено рокерско яке, дънки и разбира се - цигарата. Към аутфита на актьора обаче никога не липсват широката усмивка и плътният мъжествен глас.

В една от последните си роли на малкия екран - в сериала “Клетката”, Блатечки се превъплъти в инспектор по социални дейности и възпитателна работа в затвора и психолог Димитър Пелев. С тази нетипична за него роля се беше пошегувал той самият. Истината е, че няма значение дали играе добър, или лош, защото той винаги съумява да привлече женското внимание. Потвърждава го и връзката, която Блатечки имаше с красивата актриса Диляна Попова и от която има син на име Борил. През януари тази година актьорът качи селфи, на което позира на фона на морето с красива червенокоска.

Калин Врачански - синеокият чаровник с топъл тембър

Калин Врачански
Калин Врачански

Синеок, русоляв, чаровен и талантлив. Вероятно заради тези си качества Калин Врачански е безспорен секссимвол от българския екран.

Още с участието си в сериалите “Забранена любов” и “Стъклен дом” той пленява немалко женски сърца. Почитателките му обаче и до днес го описват като: “Синеокият красив чаровник с топлия интелигентен тембър”, “хубавец”, “красавец” и др.

Актьорът е познат както от малкия екран с множество участия в сериали и филми, така и от сцената. Но безспорно най-важната му роля е тази на баща. Преди повече от месец му се роди момиченце - Теа, а майка му е дъщерята на актьора Краси Ранков - Златина.