Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Клинт Истууд Кристина Сандера КАДЪР: Екс/@albeertobrr
Клинт Истууд Кристина Сандера КАДЪР: Екс/@albeertobrr

Последната му приятелка почина на 61 г. В миналото тя била арестувана за домашно насилие, но двамата се радваха на тиха обич извън прожекторите

Кристина беше прекрасна и грижовна жена, ще ми липсва много – така лаконично Клинт Истууд се прости публично с последната си любов. 61-годишната Кристина Сандера си отиде от този свят в средата на юли, но и до момента не са известни причините за ранната ѝ смърт. Говорител на 94-годишния актьор обясни, че това е единственото изречение, с което той иска да бъде съобщено за загубата на дългогодишната му приятелка и моли да бъде оставен да скърби насаме за нея.

Връзката им започва през 2014 г. По това време Кристина работи в хотела на звездата в американското, крайбрежното градче Кармел. Клинт Истууд от години живее в него и даже в един момент му е бил кмет. Любовният им роман процъфтява, след като той се развежда с бившата журналистка Дина Руиз.

Кристина бързо зарязва работата си в хотелския ресторант и се мести в имението за 20 млн. долара на актьора, построено за последната му съпруга. Двамата водят уединен живот, тъй като Сандера се притеснява от неговата известност. В момента, в който се разбира, че са заедно, журналистите изравят някои притеснителни случки от нейното минало. Сред тях са, че е била аресутвана за домашно насилие през 2002 г. над бившия си съпруг Пол Уейнскоут. По неговите думи това се е случила само два месеца, след като започнали да се срещат. Сандера настоявала той са се премести при нея за постоянно. При един опит да си тръгне, го хванала за ризата и го одраскала по врата, за да му попречи. Въпреки това двамата се женят осем месеца по-късно. Уейнскоут твърди, че е похарчил 80 000 долара за меден месец, бижута и зъболекарски услуги за булката, но това не променило избухливия ѝ нрав. Няколко месеца след сватбата се стигнало и до бой и хвърляне на бутилки, след като тя изпаднала в ярост заради скорошна смърт на една от котките ѝ. В крайна сметка двамата се развеждат след само 11 месеца брак.

В съдебните документи Кристина Сандера казва, че не е била алкохоличка, но е

посещавала срещи на

анонимните алкохолици и 15

курса за управление на гнева, разкри в. “Дейли мейл”.

Според изданието животът ѝ с Клинт Истууд е бил съвършено различен. В нейно лице той е намерил истинската любов и спокойствие след серия от горещи авантюри. Чувствали са се щастливи, макар рядко да се появяват заедно на публични места.

Сандера придружава холивудската звезда за първи път на червения килим през 2015 г. Придружава го на още няколко филмови премиери. Последната им съвместна снимка е от 2022 г., на която са с част от децата му. Тогава се пише, че Кристина е намерила общ език с всичките наследници на Клинт Истууд и те са много щастливи от нейното присъствие в живота му.

Актьорът е

баща на 8 деца

от шест жени,

като само с две от тях е имал официален брак. Едва 23-годишен, малко след като се е уволнил от казармата и е започнал актьорската си кариера, той вдига сватба със студентката Маргарет Джонсън. Бракът им продължава над две десетилетия, макар скандалите около различни изневери на Клинт Истууд да го разклащат често. Раждат им се две деца, но се оказва, че междувременно звездата е станал баща и на още една дъщеря от жена от Сиатъл, която не е идентифицирана публично и до днес. Дълго време той дори не знае за съществуването на Лори. Тя е дадена за осиновяване и когато години по-късно тръгва да търси биологичните си родители, стига до холивудската легенда.

Маргарет Джонсън приема философски това обстоятелство, след като вече е наясно с доста други негови забежки. Повече от 40 г. след края на брака им дъщеря им Алисън разказва в интервю, че родителите ѝ все още са приятели и всички от семейството са много доволни от това, защото празнуват заедно Деня на благодарността.

По време на брака им Истууд се забърква в 14-годишна любовна афера с каскадьорката Роксана Тунис. От тази му авантюра се ражда дъщеря му Кимбър. Тунис почина на 93-годишна възраст миналата година, като поддържа приятелски отношения с актьора до самия край на живота си.

Докато е женен, актьорът има и 13-годишната връзка с колежката си Сондра Лок. Двамата си партнират в общо шест филма, като страстта им бързо става достояние на снимачните екипи. Любовният им роман започва през 1972 г., когато и двамата са женени за други хора. И макар в един момент да се развеждат, не стигат до сватба, а до грозен съдебен процес. Сондра обвинява Истууд в серия от злоупотреби. В мемоарите си твърди, че той я принудил да направи два аборта и я е накарал да се подложи на процедура за вързване на маточните тръби, защото не искал да има повече деца. Когато се разделят през 1989 г., актьорът дори не я предупредил. Разбрала го, след като внезапно сменил ключалките на дома, в който живеели, оставяйки вещите ѝ в кашони отвън.

Той отхвърля обвиненията ѝ. Казва, че тя “играе жертвата”, за да се опита да получи пари. В крайна сметка двамата се споразумяват през 1996 г. за неразкрита сума, след като американски вестници пишат, че съдебно жури обсъжда решение и “изглежда готово да отсъди в нейна полза”. Сондра Лок умира от рак през 2018 г. и до края на дните си твърди, че Истууд е имал няколко афери, докато е бил с нея. Сред тях е връзка със стюардесата Джаселин Рийвс, която му ражда син и дъщеря.

След това в обятията му попада актрисата Франсис Фишър. Ставатн родители на дъщеря, но отношенията им бързо приключват, когато е уловен да целува друга жена. И тя дори не е следващата му съпруга.

Когато се жени за журналистката Дина Руиз през 1996 г., таблоидите по света коментират, че изглежда

дните на женкарство

са зад гърба му

Двамата се запознават по време на интервю и привличането им е светкавично. Ражда им се дъщеря, но бракът им приключва след 17 г. Причината отново е изневяра. Актьорът е започнал да се среща с бившата съпруга на приятел на Дина. Тази му афера не продължава дълго, тъй като се сближава с работеща в хотела му Кристина Сандера. Тя е жената, с която изживява последните 10 години в любов и спокойствие.

Сестрински спор помрачи последната сватба във фамилията

Само преди месец Клинт Истууд омъжи и най-малката си дъщеря. 27-годишната Морган се врече във вярност на приятеля си, от когото вече очаква бебе. Бляскавото парти в имението на актьора в Кармел в средата на юни обаче бе помрачено от спор в социалните мрежи с една от доведените сестри на булката.

“Трябваше да танцувам с баща ми 50 дяволски секунди, преди да бъдем прекъснати, защото всяка звезда иска парче от неговия ореол”, написа 36-годишната Катрин. Тя нарече бременната булка “моята зла доведена сестра”, която е “странна и фалшива”. Обясни, че трябвало да скъса отношенията си с Морган след сватбата ѝ, защото тя била толкова загрижена за репутацията си, че я нарекла луда онлайн.

Майката на булката – Дина, също се намеси в спора им в социалните мрежи. Заплаши доведената сестра със съд и изпращане в психиатрично заведение заради поредицата от публикации. Катрин е плод на любовната аватюра на Клинт Истууд със стюардесата Джаселин Рийвс.