Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ева Лонгория също уважи празника на певицата. СНИМКА: ИНСТАГРАМ/@victoriabeckham
Ева Лонгория също уважи празника на певицата. СНИМКА: ИНСТАГРАМ/@victoriabeckham

Рожденичката вдигна шумен купон за четвърт милион паунда в частен клуб в Лондон

Виктория Бекъм може да е имала трудни моменти и в кариерата, и в личния си живот, но изглежда всичко лошо вече е зад гърба ѝ. Бившата певица и настояща модна дизайнерка отпразнува преди дни 50-годишен юбилей с шумен купон в Лондон и пускането на нова колекция за известната испанска марка за дрехи “Манго”.

Партито в луксозен частен клуб бе определено като най-добрата вечер от дълго време в света на шоубизнеса в британската столица. Твърди се, че е струвало 250 000 паунда, като на гостите са сервирани най-изискани храни и напитки. Сред тях бяха не само звезди като актьорите Том Круз, Салма Хайек, Ева Лонгория, но и всички бивши колежки на рожденичката от популярната в миналото банда “Спайс Гърлс”. Макар да са смятани за най-успешната момичешка група за всички времена, петорката се разпада през 2000 година. Прави няколко опита по-късно за събиране, но се оказва, че между изпълнителките вече има непреодолими различия, които пречат да продължат заедно.

Всички те обаче бяха загърбени заради партито на Виктория, която още като певица си спечели прозвището Пош (б.р. - от английски - елегантен, първокласен).

“Спайс Гърлс” отново пяха заедно,

което веднага бе документирано с видео и пуснато в социалните мрежи от съпруга на рожденичката – Дейвид Бекъм. 48-годишната футболна звезда имаше и други запомнящи се моменти по време на купона. Най-яркият от тях бе, че изнесе съпругата си на конче след края му в 2,30 часа сутринта.

Том Круз бе сред звездите на рождения ден на Виктория. СНИМКА: ИНСТАГРАМ/@victoriabeckham
Том Круз бе сред звездите на рождения ден на Виктория. СНИМКА: ИНСТАГРАМ/@victoriabeckham

Така Дейвид се показа не само като страхотен купонджия, но и като грижовен партньор, на когото Виктория може да разчита. Дизайнерката е фитнес маниак и счупи крака си в средата на февруари по време на тренировка. Тя все още трудно се придвижва и си помага с патерици, когато трябва да ходи или стои права дълго време.

С Дейвид се запознават по време на футболен мач през 1997 г. Много хора, включително техните родители, не вярват, че връзката им ще продължи дълго, тъй като са прекалено ангажирани с кариерите си. Те обаче се женят и са заедно и до днес. В биографичен филм неотдавна признаха, че бракът им е бил под въпрос на няколко пъти заради слуховете за изневери на Дейвид и за предизвикателствата пред Виктория да съчетава отглеждането на четирите им деца с правене на кариера в модата. Най-тежко за нея било да следва мъжа си по света, където той играе в различни футболни клубове. Това пречело да се концентрира върху свои проекти.

Бившата певица започва да развива модна марка още докато Дейвид Бекъм не е приключил с активната си състезателна дейност. Първите години са изключително трудни. Английските таблоиди непрекъснато пишат, че фирмата ѝ Victoria Beckham Ltd e на загуба и

разчита на заеми от съпруга си,

за да продължи да съществува. Твърди се, че в продължение на няколко години е получава между 3 и 7 млн. паунда от негова фирма. Адвокатите на звездната двойка обясняват, че става въпрос за семеен бизнес и обичайно местене на капитали между различни сегменти от него, но медийните информации за неуспехи на Виктория дълго време създават трудности за кариерата ѝ като дизайнер.

Едва през последните години тя успява да се отърве от тях и да си осигури подобаващо признание в претенциозния свят на модата. Положителната промяна в имиджа ѝ до голяма степен се дължи и на прецизния начин, по който семейство Бекъм трупа популярност в социалните мрежи. Те често споделят моменти от своя живот с милионите си почитатели и по този начин създават усещане за близост с тях и разширяват фенската си аудитория.

Приходите в модния лейбъл на Виктория Бекъм започват да скачат, достигайки рекордните 71 млн. долара през 2022 г. В същото време съпругът ѝ Дейвид прави няколко пъти по-големи печалби от разнородния бизнес, който развива, след като спря да се състезава. Докато играе за богати футболни клубове като “Манчестър Юнайтед” и “Реал Мардид”, той успява да натрупа 800 млн. долара. Инвестира част от тях в компанията DB Ventures, която създава през 2014 г. Чрез нея произвежда собствена марка уиски.

Купува за 25 млн. долара футболния клуб “Интер Маями”,

който днес струва над милиард долара.

Личното богатство на Дейвид се оценява на около 450 милиона долара, докато това на съпругата му Виктория – на 70 милиона долара. Двамата притежават и няколко впечатляващи имота по света. Най-скъпият от тях е градската им къща в Лондон, струваща 37 милиона долара. Имат и голямо имение в английската провинция. Притежават още мезонет в Маями и два луксозни апартамента в Дубай. Единият е в най-високата сграда в света.