Как се прави ябълков пай (за мъже)
Как се прави ябълков пай (за мъже):
Вземете от хладилника 10 яйца, оставете седемте здрави на масата, сега изтрийте пода и следващия път бъдете по-внимателни.
Вземете голяма купа, разбийте в ръба ѝ яйцата и ги изсипете в купата.
Изчистете масата и столовете от жълтъците, бъдете внимателни.
И така, имаме 5 жълтъка в купата.
Сега вземете миксер, сложете му накрайниците за бъркане и разбийте жълтъците. Няма нищо, пробвайте пак да поставите накрайниците... Сега разбивайте.
Измийте си лицето, шията, ръцете и гърба, махнете жълтъка от ушите.
Сега имаме в купата 2 разбити жълтъка, колкото и са ни необходими за пая.
Облепете стените и прозорците на кухнята с вестници, покрийте мебелите, по възможност и полилея.
Време е да добавим брашното. Сипете в чаша 200 грама, изсипете чашата в купата при жълтъците, останалите 800 грама внимателно съберете и върнете в пакета.
След като се убедите, че стените и прозорците са наистина добре облепени, започнете разбиването на сместа.
Вземете душ.
Вземете 4 големи ябълки и остър нож, предварително изтичайте до аптеката за йод, пластир и бинт.
Време е да пристъпим към чистенето на ябълките. Обработете палеца с йод и го бинтовайте. Нарежете ябълките на кубчета и помнете, че са ни необходими 2 ябълки, така че в процеса на приготвянето може да изядете само половината.
Обработете с йод показалеца и средния пръст, също ги бинтовайте.
Единствената останала и вече нарязана на ленти ябълка я прибавете в купата. Останалото съберете от земята и го изхвърлете.
Разбъркайте отново с миксера, измийте хладилника, защото ако засъхне се мие трудно.
Сега изсипете готовата смес в леко намазана с олио тава и я сложете във фурната.
Почакайте час и ако няма видими промени, включете фурната.
Като се събудите не звънете в пожарната, а отворете прозорците и фурната.
*От фейсбук